Anika Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Nisam u toku. Rekli su da vise nece reprizirati stare serije. Da li su to ispunili? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Извор GeniusAtWork, Драшко, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Октобар 16, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2015 Nisam u toku. Rekli su da vise nece reprizirati stare serije. Da li su to ispunili? Јок море.. Сад иду корак даље, превазилазе саме себе и законе здравог разума.. Репризирају нове серије! Прво пуштају циклусе реприза, па тек онда премијера - после 100 реприза.. Да би касније почело ,,нормално'' репризирање. Crveni Baron, Драшко, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Прво повећање плата и пензија, сад и ово... Сумњао сам у Вучића, али више не! Претплата за РТС и РТВ неће прећи 150 динара Александар Вучић је, образлажући одлуку Владе о повећању плата и пензија, а имајући у виду да ће повећање донети грађанима бар неки бољитак, рекао да су одлуком о претплати желели да допринесу том бољитку. Таква одлука је, каже, донета да би наплата била већа, али и како пензионери не би цело повећање пензије потрошили на претплату. Да би се то омогућило, држава ће из буџета исплатити четири милијарде динара за рад те две телевизијске куће, рекао је Вучић и додао да је ММФ сагласан са тим предлогом. "Мислим да је то добра телевизија и да држава мора да уложи у национални сервис, он не сме да нестане", истакао је Вучић. Премијер је објаснио да ће се део новца обезбедити повећањем акциза на гориво са 137 на 139 динара. Извор: РТС, хе хе Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Александар Вучић :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: :0442_feel: Баба and Плутон је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2015 Уууупс... Pretplata za RTS biće veća od 150 RSD? Плутон and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука