Jump to content

Bucmaste lutke u švedskim izlozima

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ivaniću, ti mene zezaš malo,a?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije :D

treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze :D

nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije :D

treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze :D

znači moda, pop crno - oni crno, pop belo - oni belo :)

nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? :)

pa sportsku više praktično i ne nosim

Подели на овим сајтовима

eto vidiš ti ne nosiš sportsku zato što možeš da nađeš ovu drugu komotnu odeću :)

nama ženama je to malo teže. i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene.

Подели на овим сајтовима

i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene.

Ех... А оне девојке и жене које имају ту (не)срећу да су грађене као те изфотошопиране, оне су избедачене јер немају облине. :)

Подели на овим сајтовима

nama ženama je to malo teže. i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene.

Ovi muškarci nikad ne razumeju muke nas visokih i krupnih cura :)

Mene je jedan lik iz odeljenja gnjavio celu srednju školu da ja nisam žensko, jer sam bila fizički jača od njega. Ja sam to rešila na jedan način kojim se baš i ne ponosim: prebila sam ga k'o mačku...

U svakom slučaju, u tinejdžerskom periodu mi uopšte nije bilo lako kad god sam išla da kupujem garderobu: koju god majcu navučem, bila mi je tesna preko grudi; koje god pantalone da uzmem, ili su prekratke, ili preuske, ili su mi u kukovima dobre, a u struku preširoke 7896634  I što je najgore, nije to bilo samo u periodu kad sam imala višak kilograma; jednostavno sam krupnija od ostatka cura. Moja majka je redovno pila bensedine kad krene sa mnom u kupovinu, jer bih se ja žestoko iznervirala...

Srećom, sada su se otvorile neke nove radnje gde možeš naći lepu garderobu adekvatne veličine i lepih dezena (u Marks&Spencer-u nosim M veličinu :D )...

Ma, sve je to ranije bila zaaaavera modne industrije samo da bi uštedeli na materijalima :D

• Волим 1

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ovi muškarci nikad ne razumeju muke nas visokih i krupnih cura :)

Mene je jedan lik iz odeljenja gnjavio celu srednju školu da ja nisam žensko, jer sam bila fizički jača od njega. Ja sam to rešila na jedan način kojim se baš i ne ponosim: prebila sam ga k'o mačku...

U svakom slučaju, u tinejdžerskom periodu mi uopšte nije bilo lako kad god sam išla da kupujem garderobu: koju god majcu navučem, bila mi je tesna preko grudi; koje god pantalone da uzmem, ili su prekratke, ili preuske, ili su mi u kukovima dobre, a u struku preširoke 7896634  I što je najgore, nije to bilo samo u periodu kad sam imala višak kilograma; jednostavno sam krupnija od ostatka cura. Moja majka je redovno pila bensedine kad krene sa mnom u kupovinu, jer bih se ja žestoko iznervirala...

Srećom, sada su se otvorile neke nove radnje gde možeš naći lepu garderobu adekvatne veličine i lepih dezena (u Marks&Spencer-u nosim M veličinu :D )...

Ma, sve je to ranije bila zaaaavera modne industrije samo da bi uštedeli na materijalima :D

Amin sestro za svako slovce :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ivaniću, vidiš da je to prošlo vreme :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...