Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ivaniću, ti mene zezaš malo,a? Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ivaniću, ti mene zezaš malo,a? pa malo ali ovo za crkvu sam ozbiljan, šta fali ići u trenerci? inače, ja uvek nosim komotnu odeću Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 trenerci ne fali ništa. jedna naš popa iz moje crkve nosi trenku ispod mantije treba da vidiš ove revnitelje kako menjaju boje kad je spaze znači moda, pop crno - oni crno, pop belo - oni belo nosiš komotnu odeću ali nju ne sačinjava samo sportska odeća, zar ne? pa sportsku više praktično i ne nosim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 eto vidiš ti ne nosiš sportsku zato što možeš da nađeš ovu drugu komotnu odeću nama ženama je to malo teže. i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene. ja to ne razumem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene. Ех... А оне девојке и жене које имају ту (не)срећу да су грађене као те изфотошопиране, оне су избедачене јер немају облине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 koliko znaš takvih? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 nama ženama je to malo teže. i još nas više bedače sa ovim izfotošopiranim na naslovnicama i ovim motkama od lutaka koje navodno predstavljaju žene. Ovi muškarci nikad ne razumeju muke nas visokih i krupnih cura Mene je jedan lik iz odeljenja gnjavio celu srednju školu da ja nisam žensko, jer sam bila fizički jača od njega. Ja sam to rešila na jedan način kojim se baš i ne ponosim: prebila sam ga k'o mačku... U svakom slučaju, u tinejdžerskom periodu mi uopšte nije bilo lako kad god sam išla da kupujem garderobu: koju god majcu navučem, bila mi je tesna preko grudi; koje god pantalone da uzmem, ili su prekratke, ili preuske, ili su mi u kukovima dobre, a u struku preširoke I što je najgore, nije to bilo samo u periodu kad sam imala višak kilograma; jednostavno sam krupnija od ostatka cura. Moja majka je redovno pila bensedine kad krene sa mnom u kupovinu, jer bih se ja žestoko iznervirala... Srećom, sada su se otvorile neke nove radnje gde možeš naći lepu garderobu adekvatne veličine i lepih dezena (u Marks&Spencer-u nosim M veličinu )... Ma, sve je to ranije bila zaaaavera modne industrije samo da bi uštedeli na materijalima Oglo је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Mene je jedan lik iz odeljenja gnjavio celu srednju školu da ja nisam žensko, jer sam bila fizički jača od njega. Ja sam to rešila na jedan način kojim se baš i ne ponosim: prebila sam ga k'o mačku... :D :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 ovakva? iju! "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ovi muškarci nikad ne razumeju muke nas visokih i krupnih cura Mene je jedan lik iz odeljenja gnjavio celu srednju školu da ja nisam žensko, jer sam bila fizički jača od njega. Ja sam to rešila na jedan način kojim se baš i ne ponosim: prebila sam ga k'o mačku... U svakom slučaju, u tinejdžerskom periodu mi uopšte nije bilo lako kad god sam išla da kupujem garderobu: koju god majcu navučem, bila mi je tesna preko grudi; koje god pantalone da uzmem, ili su prekratke, ili preuske, ili su mi u kukovima dobre, a u struku preširoke I što je najgore, nije to bilo samo u periodu kad sam imala višak kilograma; jednostavno sam krupnija od ostatka cura. Moja majka je redovno pila bensedine kad krene sa mnom u kupovinu, jer bih se ja žestoko iznervirala... Srećom, sada su se otvorile neke nove radnje gde možeš naći lepu garderobu adekvatne veličine i lepih dezena (u Marks&Spencer-u nosim M veličinu )... Ma, sve je to ranije bila zaaaavera modne industrije samo da bi uštedeli na materijalima Amin sestro za svako slovce Oglo је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 E, al ove sa slike su sigurno "plastične". "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 29, 2013 Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Amin sestro za svako slovce čekaj, i ti oćeš da tabaš :291291291: šta je to sa ovim modernim ženama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 29, 2013 Ivaniću, vidiš da je to prošlo vreme Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука