antipa Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Od skoro poceli smo sa izradom rucno pletenih brojanica koje radimo u vise boja i od razlicitog materijala . Te vam shodno tome mozemo ponuditi na prodaju odredjene modele. Cena je jako pristupacna i moguce su korekcije u zavisnosti od kolicine koja se porucuje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Мислио сам да она врста чвора, која се користи за бројанице, не може никако другачије него ручно да се исплете. Candy Butcher and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Мислио сам да она врста чвора, која се користи за бројанице, не може никако другачије него ручно да се исплете. Može. Postoji mašina za pletenje onakvog čvora, samo ne može da se poveže njome kraj i početak brojanice pa se to radi ručno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Крајеве спајам на пламен. Користим технику плетења на два прста, ону лакшу варијанту. .smesko. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Март 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Postoji vise nacina pletenja brojanica ali izvorno pletenje tj.stari metod je preko dlana ( tako mi je barem pre vise godina objasnila monahinja koja mi je pokazival kako se to radi ) ! Uskoro cu postaviti i slike brojanica od peli koje takoddje radimo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Krajeve spajam super bondom nema šanse da se rastave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Ja krajeve spajam tako sto konce na kraju provučem kroz onu malu ,,omčicu" na početku i napravim krstić.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Крајеве спајам на пламен. Користим технику плетења на два прста, ону лакшу варијанту. .smesko. Ја сам научио у манастиру ону технику на длану, после сам питао једног попа да ми покаже ону другу са прстима али нешто није био вољан. У једном моменту нисмо ( жена и ја) могли постићи поруџбине па нам је требала та техника, но сад с обзиром да их има на сваком ћошку и није нека потражња. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Anton Perak and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Сад радимо овако нешто... тј. ово ја не радим већ само жена. Zawisza, Anton Perak, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Биљана and Anton Perak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Сад радимо овако нешто... тј. ово ја не радим већ само жена. Жељко, погледај молим те мој статус, мислим да је још увек при врху, можда ти знаш одговор .smesko. Баба је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Жељко, погледај молим те мој статус, мислим да је још увек при врху, можда ти знаш одговор .smesko. Наравно да знам, одговор је на ПП Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владимир Малић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Može. Postoji mašina za pletenje onakvog čvora, samo ne može da se poveže njome kraj i početak brojanice pa se to radi ručno Интересантно. Волео бих да видим ту машину, има ли да се нађе каква фотографија или још боље видео снимак исте? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Па добро, јел се та машина моли током израде? .mislise. 0409_feel smej.gif Баба је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука