Jump to content

Најава трибине

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bio sam na tribini i u sustini sam zadovoljan. Mozda se ne slazem sa svime sto je receno, ali je ipak sjajno sto je jedna ovakva tribina organizovana, sa sagovornicima koji su imali dijametralno razlicite stavove (za razliku od ranijih tribina). Doduse, neka pitanja su mogla da budu vise obradjena, mada, s obzirom na ograniceno vreme to nije ni bilo moguce. Sve u svemu, mislim da bi bilo jako lepo i nadasve korisno kada bi ovakve tribine postale svakodnevica. :)

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

On 5. 4. 2013. at 12:55, petar m рече

I da, upoznao sam Pedju na njihovom redovnom druzenju. Dobar je on, ne ujeda. :)

Ako te nije castio makar jedno pivo, onda nije dobar. (:

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Stavite odma` ovde link kad stigne snimak...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 4. 4. 2013. at 20:56, Auror рече

Ćirko svoje klasične priče, mada slab je i on bio. NOMA nije ni pomenuo.

Video sam čoveka, stajao na metar od mene napolju, nešto se zezao na račun preCednika  :)

Trebalo je da ga upoznam...  Stojadinović -  sve što bismo i mislili, Ćirko je doduše suptilno i indirektno insinuirao da je neobrazovan nakon njegovih bljuvotina ("bajke i pričice iz bronzanog doba...").  Jako malo mi je falilo da ga ponovo pitam da li je Dostojevski imao problema sa "logičkim mišljenjem".

:)

Sve u svemu, mnogo više od supstance i mudrosti je rečeno u društvu mene i prijatelja pre i posle tribine.

Gde tačno Ćirković insinuira da je Stojadinović neobrazovan?

Izjava da je mnogo više mudrosti rečeno od strane tebe i tvojih prijatelja je izrazito nadmena, a samim tim i sumnjiva i na granici podsmeha. Ti i tvoje društvo ste, dakle pametniji od 2 teologa, astrofizičara, sociologa i programera zajedno. Ako je to tačno, a sumnjam da jeste, svaka čast.

Pozdrav za Milojkova, lično smo se upoznali na tribini.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...