Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Ignjatije, gandalf and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Neka je sa srećom i uz Božiju pomoć ! gandalf and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Ocekujemo i snimak sa tribine... Aristotel and gandalf је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Gospodin Milan Cirkovic mi se cini kao interesantan sagovornik... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Gospodin Milan Cirkovic mi se cini kao interesantan sagovornik... Свакако. Мислим да ћемо се сложити око НОМА концепта, који он заступа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Свакако. Мислим да ћемо се сложити око НОМА концепта, који он заступа. On nego šta, i ja sam za taj koncept, ali vaša strana nešto slabije izgleda. Isto važi i za AS. A tribinu jedva čekam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Postoji li opcija lajv strima za nas koji daleko stanujemo? gandalf је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 On nego šta, i ja sam za taj koncept, ali vaša strana nešto slabije izgleda. Isto važi i za AS. Не знам на шта мислиш под "нашом страном"? Ја немам проблем са "безбожном науком", заиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Postoji li opcija lajv strima za nas koji daleko stanujemo? Колико знам, биће снимак на интернету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Не знам на шта мислиш под "нашом страном"? Ја немам проблем са "безбожном науком", заиста. Sa tim nemaš problem, ali da se religija ne bavi svetom izvan čoveka ("beznaučna religija") - sa tim imaš golemih problema izgleda... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Sa tim nemaš problem, ali da se religija ne bavi svetom izvan čoveka - sa tim imaš golemih problema izgleda... Не разумем те? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2013 @@Александар Милојков, Разговараћу се са организаторима да ли су расположени да преносимо догађај. draganzzz, Александар Милојков, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Не разумем те? Šta tebi znači NOMA? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Šta tebi znači NOMA? Непреклапање питања науке и вере. (Non – Overlaping MAgisteria). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Непреклапање питања науке и вере. (Non – Overlaping MAgisteria). Ok, znam šta znači, ali hoću da kažem da u praksi dolazi do "prelaska linije", sve i da svi ovako verbalno potvrdite da se zalažete za NOMA. To je iz nekog vašeg viđenja "nepreklapanja". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука