Jump to content

Kritike i tapšanje po ramenu moderatora W.A.MoCARta

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

??????....?????? ??? ?? ???????? ???? ?? ???????? ???????, ????????, ????????, ???????..... ?? ??? ?? ?????, ????? ??? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???? ?? ??????? ???????????? ????? ???? ????????? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ???????..... (??? ?????? ??????? ?? ???? ? ????????????).... ?? ?????? ??? ????? "?????????" ??????? ? ??????? ??? ????? ?? ?? ??? ?? ????? ??? ??????, ??? ?????? ???? ??????.... ??? ??????? ??? ????????? ?????????? ? ???? ???? ?? ?????? ?? ?? ? ?? ?????.... ????? ????????? ????? ??????? ???? ?? ???????????, ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ??????????? ??????????? ??????? ????? ???? (??? ?????? ? ???? ???? ?? ?? ???????), ? ?? ????? ?????? ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????????? ???? ?????????? ??????????? ????????, ??? ????? ????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ??????????????? ??????? ?????????? ?????????? ???? ??????????? ??????? ?????????? ??????????? ????????, ?? ??? ?? ?????? ????? ?????? ????? ?????? ???????, ??? ???????? ?????? ? ?????? ?? ??? ?????? ???? ????? ??????? ?? ?????? ???????, ???? ????? ????? ?????? ??? ?????? ? ???? ?? ???????? ?????? ???????? ??????? ? ???? ??? ???? ??? ?? ?????, ??? ??? ??????????? ? ?????? ???????..... ?? ??? ?? ?? ???? ???????.... ? ?? ?????? ???? ???? ?????????, ??????? ?????? (? ?? ?? ???? ????? ???????) ?? ???? ???? ??????? ?????? ?????????? ?????? ???? ???? ?????????? ??????? ? ?????? ?????????? ? ???????? ???????....

Bravo,Antoneta! :drugarstvo: Sjajno si ovo ukapirala i formulisala.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 83
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Углавном се слажем са Сербоном и можете да ме рачунате у другог члана.

Исмевање неистомишљеника и то са неке несхватљиве  висине је специјалитет Моцарта.Духовитост и интелигенција су сигурно јача страна Моцарта али само када их не користи у функцији ругања онима који не деле његове погледе.

Иначе потпуно сам сигурна да је Моцарт ОК лик приватно и да је забавно дружити се са њим, али што се форума тиче ту рекох шта мислим.

"Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим".

Подели на овим сајтовима

Serbone,koliko godina ides u Crkvu?

?????? ?? ??????? ??? ????, ???? ?? ?? ???? ??????????, ?????? ??????? (??? ?? ?? ???? ??????? ???????), ???? ????? ??????.

??? ?? ????? ?? ??? ?????????? ????? ?? ??????? ?????????? ??????? ????????? ???? ? ????.

Подели на овим сајтовима

kako ne otići van teme sa nekim ko ima drskosti da izjavi ovo... 0202_238 klapklap klapklap 0202_238

ovo je zaista drkost per se...

На жалост, ваша солидарност са W.A. MoCARto- om, није добра.

čovek ne kaže da se ne slaže...on udara pečat.... klapklap klapklap klapklap

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Сербоне, нису они стали у одбрану Моцарта само зато да би нападали тебе, већ зато што се модератори међусобно штите, они су посебна каста.

Ево једна шаљива критика модерације уопште, Моцарт неће замерити, он воли постере:

Постављена слика

Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

kako ne oti?i van teme sa nekim ko ima drskosti da izjavi ovo... 0202_238 klapklap klapklap 0202_238

ovo je zaista drkost per se...

?? ??????, ???? ??????????? ?? W.A. MoCARto- om, ???? ?????.

?ovek ne kaže da se ne slaže...on udara pe?at.... klapklap klapklap klapklap

Постављена слика

????? ? ???? ???? ????? ????????, ???? ??????? ?? ??????????, ???? ??????? ??????.

?????? ??????????? ?? ?????? ???????? ??????????? ???????

??????? ?? ????? ??????????? ?????.

?? ????? ????????? ???? ??????????? ? ????????? ??????, ?????????  ??? ???? ?? ?????? ????

??????? ???????.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Serbone,ja sam u Crkvi vec 17 godina...Tako da sam naucila sebe da menjam samo ono sto mi svestenici ili monasi savetuju.I samo to i radim.Kad mi neki svestenik ili monah kaze da uklonim temu,ja cu to uraditi.Nikada

ne bih poslusala mirjanina,narocito ne mirjanina,koji je skoro duplo krace od mene u Crkvi.

Подели на овим сајтовима

Дај манте се тога ко је колико у Цркви , какве то везе има, ето ја имам пријатеља који је у Цркви неких 10-ак година дакле 3 пута мање од мене , па је игуман манастира.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...