Гости Guest Izida Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ??????....?????? ??? ?? ???????? ???? ?? ???????? ???????, ????????, ????????, ???????..... ?? ??? ?? ?????, ????? ??? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???? ?? ??????? ???????????? ????? ???? ????????? ????? ?? ????? ?? ???? ???? ???????..... (??? ?????? ??????? ?? ???? ? ????????????).... ?? ?????? ??? ????? "?????????" ??????? ? ??????? ??? ????? ?? ?? ??? ?? ????? ??? ??????, ??? ?????? ???? ??????.... ??? ??????? ??? ????????? ?????????? ? ???? ???? ?? ?????? ?? ?? ? ?? ?????.... ????? ????????? ????? ??????? ???? ?? ???????????, ??? ?? ?? ???? ??????? ???? ??????????? ??????????? ??????? ????? ???? (??? ?????? ? ???? ???? ?? ?? ???????), ? ?? ????? ?????? ??????? ?? ?? ?? ???? ???? ?? ????????? ???? ?????????? ??????????? ????????, ??? ????? ????? ?? ????? ???? ?? ?? ?????? ??????????????? ??????? ?????????? ?????????? ???? ??????????? ??????? ?????????? ??????????? ????????, ?? ??? ?? ?????? ????? ?????? ????? ?????? ???????, ??? ???????? ?????? ? ?????? ?? ??? ?????? ???? ????? ??????? ?? ?????? ???????, ???? ????? ????? ?????? ??? ?????? ? ???? ?? ???????? ?????? ???????? ??????? ? ???? ??? ???? ??? ?? ?????, ??? ??? ??????????? ? ?????? ???????..... ?? ??? ?? ?? ???? ???????.... ? ?? ?????? ???? ???? ?????????, ??????? ?????? (? ?? ?? ???? ????? ???????) ?? ???? ???? ??????? ?????? ?????????? ?????? ???? ???? ?????????? ??????? ? ?????? ?????????? ? ???????? ???????.... Bravo,Antoneta! Sjajno si ovo ukapirala i formulisala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Serbone,koliko godina ides u Crkvu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Углавном се слажем са Сербоном и можете да ме рачунате у другог члана. Исмевање неистомишљеника и то са неке несхватљиве висине је специјалитет Моцарта.Духовитост и интелигенција су сигурно јача страна Моцарта али само када их не користи у функцији ругања онима који не деле његове погледе. Иначе потпуно сам сигурна да је Моцарт ОК лик приватно и да је забавно дружити се са њим, али што се форума тиче ту рекох шта мислим. "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Grom Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Serbone,koliko godina ides u Crkvu? ?? ?? ???? ????? ? ??????????? ??????... @?????? ????? ??????? ??? ?????? ?? ??? ?? ????? ????? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Serbone,koliko godina ides u Crkvu??????? ?? ??????? ??? ????, ???? ?? ?? ???? ??????????, ?????? ??????? (??? ?? ?? ???? ??????? ???????), ???? ????? ??????.??? ?? ????? ?? ??? ?????????? ????? ?? ??????? ?????????? ??????? ????????? ???? ? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 kako ne otići van teme sa nekim ko ima drskosti da izjavi ovo... 0202_238 klapklap klapklap 0202_238 ovo je zaista drkost per se... На жалост, ваша солидарност са W.A. MoCARto- om, није добра. čovek ne kaže da se ne slaže...on udara pečat.... klapklap klapklap klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Сербоне, нису они стали у одбрану Моцарта само зато да би нападали тебе, већ зато што се модератори међусобно штите, они су посебна каста. Ево једна шаљива критика модерације уопште, Моцарт неће замерити, он воли постере: Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 samo još da nam kažeš ko je mišić... 0202_238 0202_238 klapklap Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 KAKO JE DOVRAGA DOVDE DOŠLO.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 kako ne oti?i van teme sa nekim ko ima drskosti da izjavi ovo... 0202_238 klapklap klapklap 0202_238 ovo je zaista drkost per se... ?? ??????, ???? ??????????? ?? W.A. MoCARto- om, ???? ?????. ?ovek ne kaže da se ne slaže...on udara pe?at.... klapklap klapklap klapklap ????? ? ???? ???? ????? ????????, ???? ??????? ?? ??????????, ???? ??????? ??????.?????? ??????????? ?? ?????? ???????? ??????????? ??????? ??????? ?? ????? ??????????? ?????. ?? ????? ????????? ???? ??????????? ? ????????? ??????, ????????? ??? ???? ?? ?????? ???? ??????? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Serbone,ja sam u Crkvi vec 17 godina...Tako da sam naucila sebe da menjam samo ono sto mi svestenici ili monasi savetuju.I samo to i radim.Kad mi neki svestenik ili monah kaze da uklonim temu,ja cu to uraditi.Nikada ne bih poslusala mirjanina,narocito ne mirjanina,koji je skoro duplo krace od mene u Crkvi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Бахахахахахаха , да није волко велико узо би га за потпис, 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Дај манте се тога ко је колико у Цркви , какве то везе има, ето ја имам пријатеља који је у Цркви неких 10-ак година дакле 3 пута мање од мене , па је игуман манастира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 za željka... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Nikada ne bih poslusala mirjanina,narocito ne mirjanina,koji je skoro duplo krace od mene u Crkvi. ?? ?` ???? ??????????? ?????????? Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука