w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ?????? ??? ????? ??? WAMocart-?, ?????? ?? ?????, ????????? ? ??????????, ???????? ???? ???? ?? ???? ?? ????, ??? ?? ?? ??????, ? ???????????, ??? ?? ?? ???? ???-?.??????? ???? ???????? ?????????? ???? ? ???? ?? ???-? ???? ??? ????????. ?? ???????? ?? ??? ?? ?????? ???? ??? ???? ?? ??????? ??????, ?? ???? ???? ?? ??? ? ????? ???????, ??? ? ????????? ??????, ????? ???????? ???? ??? ?? ???? ?? ????? ? ????????? ????????? ??????? ?? ?? ???????? ?? > ????? > ????? ? ???????. ????? ???? ?? ????????????? ??????, ?? ???? ??????? ????????? ???? ?? ????????, ?? ?? ??????? ????????????, ?????, ???? ???? ?????, ??? ? ?? ???? ??????. ????? ??? ????? ???????? ?? ??????, ???? ?? ??????????? ???? ??? ??????? ???????? ??????? ?? ???? ???????????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?? ??????? ????? ?? ???? ??????, ????? ??????? ??, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????????. ????? ?????. posle ovoga ja samo mogu da o?ekujem da me prijaviš administratoru... tema služi za unapredjenje rada podforuma a ne za reklamu,kako si ti izgleda shvatio... zaista nemam više šta da dodam na ove tvoje projekcije Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Е онда ни остали који су овде писали нису схватили поенту... Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ili to ili su zadovoljni radom .... a možda je i nešto treće...mogo bi da nam objasniš o česmu se radi... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ili to ili su zadovoljni radom .... a možda je i nešto tre?e...mogo bi da nam objasniš o ?esmu se radi...????, ???? ?? ????? ????? ?? ?? ????????... ????? ?? ???? ???? ? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ?? ??????? ? ????? ??????? (? ?? ???? ?? ?????? - ????? ?? ?????, ?? ? ?????? ?? ????? ???? ?????, ?? ???? ?? ????). ???? (??? ???? ????) ??? ???? ???? ????????. ???? ?? ?? ??? ?? ?? ?????? ? ??? ?? ????? ?? ?????? (????????? ???? ? ?????), ??? ?? ????? ??????? ???????? ???? ??????...?????, ??? ?? ?????? ?? ??????? ??? ?? ?????? ? ???? ????, ?? ??? ?? ???? ?????????, ??? ?? ?? ?? ??????? ???????? ? ????? ????????? ??? ?????????, ?? ????? ???? ????????? ???? ????????? ??? ????????? ???. ?? ??? ???? ????? ??? ??????, ??? ?? ?? ?? ? ???? (? ?? ?? ?? ????????? ??????) ??????????. ? ???? ?? ?? ???????????, ?? ???? ?? ?? ?????. ??? ???????. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 prijatelju,koga ne poznajem...ja ne mogu drugima da kažem šta da pišu-ja se samo ponašam najnormalnije i nakrivim kapu....kao drugo,ja bih voleo da čujem šta ti misliš o mom radu-najiskrenije...jer tema tome i služi...reagovaću samo ako bude vulgarnosti-a verujem da ih neće biti.a evo za medu ti kažem da se neće mešati.... izvoli... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ?????? ??? ????? ??? WAMocart-?, ?????? ?? ?????, ????????? ? ??????????, ???????? ???? ???? ?? ???? ?? ????, ??? ?? ?? ??????, ? ???????????, ??? ?? ?? ???? ???-?.??????? ???? ???????? ?????????? ???? ? ???? ?? ???-? ???? ??? ????????. ?? ???????? ?? ??? ?? ?????? ???? ??? ???? ?? ??????? ??????, ?? ???? ???? ?? ??? ? ????? ???????, ??? ? ????????? ??????, ????? ???????? ???? ??? ?? ???? ?? ????? ? ????????? ????????? ??????? ?? ?? ???????? ?? > ????? > ????? ? ???????. ????? ???? ?? ????????????? ??????, ?? ???? ??????? ????????? ???? ?? ????????, ?? ?? ??????? ????????????, ?????, ???? ???? ?????, ??? ? ?? ???? ??????. ????? ??? ????? ???????? ?? ??????, ???? ?? ??????????? ???? ??? ??????? ???????? ??????? ?? ???? ???????????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?? ??????? ????? ?? ???? ??????, ????? ??????? ??, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? ?????????. ????? ?????. posle ovoga ja samo mogu da o?ekujem da me prijaviš administratoru... tema služi za unapredjenje rada podforuma a ne za reklamu,kako si ti izgleda shvatio... zaista nemam više šta da dodam na ove tvoje projekcije ????????, ?? ??? ????????????, ? ?? ?? ????? ???? ?????? ????? ? ???????.????? ?????? ?? ?? ?? ?? ???????? ??????????????? ???? ?? ????? ?? ?????????? ???? ?????????, ?? ?? ??????????? ??????? ???? ??? ?? ??? ?????? ?? ????????? ????????, ? ????????? ??????? ?? ???? ??????? ? ?????? ????? ???? ?? ???. ? ???? ?? ????? ??????????? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ??????? ???????? ???? ? ????. ??? ? ?? ?? ?? ?? ???? ??????? ?? ???? ??? ???? ?? ??????? ???? ???? WAM-?, ?????? ????? ???? ?? ?? ???? ???? ???? ?????, ???? ?? ??? ???????????, ??? ?? ????? ??????????? ????????? ?????????. ? ?????? ??????? ???? ???? ?? ?? ?????? ?? ?? ????????, ???? ?? ??? ??????? ??????, ???? ? ?? ?????????. ??? ???? ??????? ???? ??? ??????????,??? ?? ??????? ???? ??? ????? ?????? ???? ?? ??????? ???? ???? ?? ???? ???-? ?? ????? ?? ???????, ??????????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ako još 5 članova foruma,ne računajući moderaciju, ovo isto smatraju- obrisaću temu... složićeš se da 5 od 820 nije neka cifra.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Наравно да се не слажем. Ти си уредник, а не обичан члан, и то има тежину. Дакле W.A. MoCARte, тек сад приметих шта си нагласио унутар псеудоимена, моралне категорије и њихов ранг не одређујемо тек по негодовању одређеног броја, људи, него их развијамо и негујемо као хришћани. Ма колико број који си поставио као минимални услов изгледао безначајан, то се не може сматрати довољно ваљаним поступком јер је инициран споља, а ја те позивам да сам исправиш грешку, насталу покретањем ове срамне теме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Mocarte,ako uklonis ovu temu odreci cu te se preko svih sredstava javnog informisanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Mocarte,ako uklonis ovu temu odreci cu te se preko svih sredstava javnog informisanja! ? ?? !!!! 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ako još 5 ?lanova foruma,ne ra?unaju?i moderaciju, ovo isto smatraju- obrisa?u temu... složi?eš se da 5 od 820 nije neka cifra.... ?? ??? ?????,?? ??? ?????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ako još 5 ?lanova foruma,ne ra?unaju?i moderaciju, ovo isto smatraju- obrisa?u temu... složi?eš se da 5 od 820 nije neka cifra.... ?? ??? ?????,?? ??? ?????... 319.gif ???? ????? ???? ?????.. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Децембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 ako još 5 ?lanova foruma,ne ra?unaju?i moderaciju, ovo isto smatraju- obrisa?u temu... složi?eš se da 5 od 820 nije neka cifra.... ?? ??? ?????,?? ??? ?????... 319.gif Cavalera ????????? ?? ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Хееееј....колико сам ја разумела тема је намењена критици, примедби, предлогу, похвали..... то што је двоје, троје њих на почетку изнело своје мишљење које је одисало задовољношћу радом овде прозваног брата не значи да неће бити критика..... (зна Моцарт понекад да буде и контраверзан).... ја никада пре нисам "потапшала" Моцарта и стварно сам хтела да му дам до знања шта мислим, јер заиста тако мислим.... али наравно чим установим мањкавости у раду нећу се либити да му и то кажем.... Нисам засновала своје мишљење само на духовитости, јер би то онда стварно било једнострано сагледавање његовог труда овде (ако уопште и могу тако да се изразим), и не читам његове постове да би ми било вече уз компјутер само фацијалном експресијом испуњено, али нисам хтела да кажем како ми се допада аргументованост постова непобитним чињеницама које превазилазе познату сервилност ванљубавног упоришта, то што се радује целим својим бићем љубећи Господа, што изналази начине и начине да нам покаже како јарам Христов не лишава слободе, како треба свиме живети као вечним и како се истинска радост човекова састоји у томе што није сам на свету, већ што саучествује у животу другога..... ја сам то од њега научила.... и по питању рада овог подфорума, стварно мислим (а то је моје лично мишљење) да није лако довести толико периферних ствари које нуди социолошка скупина у службу славослова и величања Господа.... "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Децембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2009 Izida i пије Ага, На жалост, ваша солидарност са W.A. MoCARto- om, није добра. То радите из само једног разлога, сврставате се у табор против сербона. А разлог таквог сврставања је лако погодити, сербон се није устручавао да отворено каже шта мисли о употреби латиничног писма, о смањивању по потпуног избацивања иконостаса, о ниподаштавању националног, о бахатом и неприличном понашању, о употреби резервних никнејмова, и још о нечему. Ви сада не браните W.A.-a од напасника сербона, ви сада подржавате једну идеју која се може назвати синдромом генералног секретара, који обезбеђује подршку на јевтиним темама а већ смо га видели на овом форуму у сличном виду. Izidа, у моменту недостатка аргумената за неупотребу писма које је СрБско национално покреће срамну тему Izida versus ćirilica, која је надам се премештена или обрисана. Зашто се на форуму који има православни предзнак не понашате у духу православља? Све дубље срљате, и ја вас позивам да се оканете таквих тривијалних ствари, односно да им одредите право место (подфорум). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука