Jump to content

Kritike i tapšanje po ramenu moderatora W.A.MoCARta

Оцени ову тему

Препоручена порука

ovde iznesite sve što mislite da je loše ili dobro,suvišno ili tendenciozno...sve što će poboljšati rad ovog podforuma......čiji sam ja urednik.... pivo :cheesy2: 8084.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 83
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Бато, ја само могу да кажем да би без тебе и без још неких овај форум био сиромашан, речено у жаргону - смарачки (не бих волео да се неки нађу увређени). Оригиналан смисао за хумор, где је потребно - сатирично освртање на небулозе, али где се тражи озбиљност - постови се одликују потребним нивоом. Наравно, схватање црквености и побожности је такође зрело, јер се не заснива само на теорији него и на пракси. Ако се и деси неки испад то може бити једино безазлен покушај креативности у оквирима хришћанског схватања слободе. Ово што сам изнео је мој доживљај само на основу постова, тако да допуштам извесну дозу варијабилности... Лично познанство је нешто сасвим друго. 

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????, ?? ???? ???? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ? ??? ??? ????? ???? ????? ??? ?????????, ?????? ? ??????? - ???????? (?? ??? ????? ?? ?? ???? ???? ????????). ?????????? ?????? ?? ?????, ??? ?? ???????? - ????????? ???????? ?? ????????, ??? ??? ?? ????? ????????? - ??????? ?? ???????? ????????? ??????. ???????, ???????? ?????????? ? ?????????? ?? ?????? ?????, ??? ?? ?? ??????? ???? ?? ??????? ???? ? ?? ??????. ??? ?? ? ???? ???? ????? ?? ???? ???? ?????? ???????? ??????? ???????????? ? ???????? ??????????? ???????? ???????. ??? ??? ??? ????? ?? ??? ???????? ???? ?? ?????? ???????, ???? ?? ???????? ??????? ???? ??????????????... ????? ?????????? ?? ????? ?????? ?????.   

??????????.    pivo

:cheesy2:

Подели на овим сајтовима

A Grom je ?okoladica... 0110_hahaha bendoff bendoff

0110_hahaha 0110_hahaha

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Моцарте ево да те потапшем.... некако ми је постао условни рефлекс да кад видим твој ник у скорашњим порукама одмах усмерим миша ка иницијалима како бих кликнула да прочитам... мислим да сви воле да читају твоје постове искрено, јер пријају....

Ово ми је било мнооооооого смешно, релативно новијег датума - grobe moj,rode moj.... počeću da ti donosim tortu za Božić...ti me umudruješ pred tajnom smrti...ti si onaj iz koga je i Hristos vaskrsao....ti si taj koji je faca na zadušnici....ti daješ hleb slobodnim kamenorescima...

Моцарте, шта би ми без тебе.....

posaljisvojuporuku.png

"Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?"

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог драги наш WAMocart-е,

смисао за хумор, луцидност у одговорима, исмевање оних који ти нису по вољи,

све је то људски, и прихватљиво, али НЕ на овом пдф-у.Посебно није прилично

постављати тему о себи на пдф-у који сам уређујеш.

не заборави да ово не читају само они који су чланови форума, од тога неки те чак и лично познају, већ и посетиоци форума, дакле размисли мало шта ће људи да мисле о пређашним постовима обзиром да се налазимо на

> Црква > Црква и друштво.

Дакле мани се приватизације форума, он није играчка познаника који се дописују, за то постоје

одговарајућа, места, како горе рекох, чак и на овом форуму.

Зашто ово пишем директно на форуму, када би прикладније  било ово послати приватну поруку?

Па хоћу једновремено и твојим позитивним критичарима да скренем пажњу на исту грешку,

дакле играјте се, али на делу терена за то намењеном.

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

??????? ??? ?? ?? ????????.... ?????? ?? ?? ?????? ??????? ??????? ?? ??? ????? ???? ??? ? ????????? ???????? ????? ??????? ???? ?? ??????????? ???? ??? ???????? ?? ????????... ?????? ?? ??? ???? ?? ?????? ????? ??????? ???????, ??? ???????....

??? ?? ?? ???? ??????????? ??????, ????????? ??????? ?????? - grobe moj,rode moj.... po?e?u da ti donosim tortu za Boži?...ti me umudruješ pred tajnom smrti...ti si onaj iz koga je i Hristos vaskrsao....ti si taj koji je faca na zadušnici....ti daješ hleb slobodnim kamenorescima...

???????, ??? ?? ?? ??? ????.....

:drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...