Jump to content

Andrej Panin ubijen jer je Ruse pozvao da prime islam

Оцени ову тему

Препоручена порука

То је био грађански рат и тотално друга ствар!

Хајде да занемаримо то, и да погледамо однос према иноверцима у већински муслиманским земљама!

Ali pogledaj kakvo je stanje muslimana u tim zemljama...obicno su na vlasti komunisti,ateisti,...I nama je bitno kakvo je stanje u nasoj zemlji...a ne u tudjim zemljama...A Kinzi neka se brinu za Kinu...

Kakvo je stanje inoveraca u muslimanskim zemljama?

Подели на овим сајтовима

Значи то што сте живи, то вам је и довољно, а где су грађанска права?

To je srrednji vek pa pogledaj kakva su ljudska prava bila na Zemlji...mnogi istoricari kazu da je Osmanska vladavina na Balkanu bila mnogo milostivija,tolerantnija,...od Austro-ugraske ...

Подели на овим сајтовима

Pa i muslimani evo opstaju vec od Muhameda ...

Ali nisu ostali kao vecina...Nema nijednog muslimana u Spaniji nakon 800 godina koliko su proveli u njoj...Skoro da nema muslimana u Republici Srpskoj...

Подели на овим сајтовима

A sta si dosadan sa tom osmanskom vladom kad si ti Sloven? Osmanofil, tudje sladje, samo ne znam zasto, zbog cega...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mono postoji mnogo korisnijih stvari umesto sto gubis vreme na to sto radis, ustvari, sve je korisnije od toga...

Primetio si da mnogo slabije dolazim....

Problem je da ovde skoro nema nijednog muslimana...toliko o dobrocudnosti,duhovnosti,miru,ljubavi,...Vecina muslimana sa foruma ode ili se banuje...ovde neki se ponasaju kao skinhedsi...na forumu krstarica ima vise muslimana nego ovde...

Подели на овим сајтовима

A sta si dosadan sa tom osmanskom vladom kad si ti Sloven? Osmanofil, tudje sladje, samo ne znam zasto, zbog cega...

Pravo na razlicto misljenje...Bio bi problem ako bi svi morali da imamo isto misljenje...a Bog je u Kur'anu je rekao da nas je razlicite stvorio i da ce tako ostati do Sudnjega dana...

Подели на овим сајтовима

To je ono ko kad ovca umisli da je zhaba...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ovde retko kad i dodje neki musliman s kim je razgovor moguć,evo i ti dade izjavu da se neki ponašaju kao skinhedsi,da bi bio moguć dijalog moraćete malo da preispitate sami sebe a ne da se postavljate kao merilo vrednosti.

Ja sam ti već savetovao a savetujem ti ponovo da se povučeš sa sajta.

Mislim da medju muslimanima ima ipak ljudi koji bi mogli na pravi način da svedoče islam,ti definitivno nisi taj.

To treba da uradiš zarad Islama,nizbogčega drugog.

Подели на овим сајтовима

Ovde retko kad i dodje neki musliman s kim je razgovor moguć,evo i ti dade izjavu da se neki ponašaju kao skinhedsi,da bi bio moguć dijalog moraćete malo da preispitate sami sebe a ne da se postavljate kao merilo vrednosti.

Ja sam ti već savetovao a savetujem ti ponovo da se povučeš sa sajta.

Mislim da medju muslimanima ima ipak ljudi koji bi mogli na pravi način da svedoče islam,ti definitivno nisi taj.

To treba da uradiš zarad Islama,nizbogčega drugog.

Kao sto si sam rekao retko koji musliman ima da je sa njim dijalog moguc,ja vidim da nema nijedan musliman da je dijalog sa njim moguc...u tome jeste stvar i problem...Ja vidim da do sada nema nijednoga s kojim je dijalog moguc ali izgleda ga nece ni biti...

Подели на овим сајтовима

Pravo na razlicto misljenje...Bio bi problem ako bi svi morali da imamo isto misljenje...a Bog je u Kur'anu je rekao da nas je razlicite stvorio i da ce tako ostati do Sudnjega dana...

Nije to Bog u Kuranu rekao, nego ako je rekao onda je to bilo u Bibliji, sve nakon toga su naklapanja, to je ono sto treba da razumes i shvatis... a mozda i ne treba, nemam ja pojma ustvari sta ko gde zasto...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ali nisu ostali kao vecina...Nema nijednog muslimana u Spaniji nakon 800 godina koliko su proveli u njoj...Skoro da nema muslimana u Republici Srpskoj...

Pa vecina ste u federaciji BiH u sred hriscanske evrope i balkana.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa vecina ste u federaciji BiH u sred hriscanske evrope i balkana.

Ali smo minorna manjina u Republici Srpskoj...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...