Jump to content

Andrej Panin ubijen jer je Ruse pozvao da prime islam

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kao sto si sam rekao retko koji musliman ima da je sa njim dijalog moguc,ja vidim da nema nijedan musliman da je dijalog sa njim moguc...u tome jeste stvar i problem...Ja vidim da do sada nema nijednoga s kojim je dijalog moguc ali izgleda ga nece ni biti...

sa trinajstim  učenikom je moguć,momak je kulturan i niie indoktriniran kao ostali muslimani koji su bili na sajtu.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

sa trinajstim  učenikom je moguć,momak je kulturan i niie indoktriniran kao ostali muslimani koji su bili na sajtu.

On je od skoro ovde,videcemo dokle ce...Vieo sam na nekim temama da je "povisio ton" , bilo je i mnogo kulturnijih,tolerantnijih,...od njega pa su otisli...i 13 ucenik ostaje jedan jedini...

Подели на овим сајтовима

Daleko je on od kulturnog..onaj tko drugome vrijeđa Hafeza i Bashara, a podržava džihadiste pozdravio se sa kulturom odavno..

Njima i je cilj na ovome forumu da širw svoju propagandu, vrijeđaju i sami blate islam da toga i nisu svjesni..

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Daleko je on od kulturnog..onaj tko drugome vrijeđa Hafeza i Bashara, a podržava džihadiste pozdravio se sa kulturom odavno..

Njima i je cilj na ovome forumu da širw svoju propagandu, vrijeđaju i sami blate islam da toga i nisu svjesni..

Dobro,onda je Trinajsti najprihvatljiviji ,vidi se da bar malo razmišlja svojom glavom :)

Подели на овим сајтовима

Pa i muslimani su bili manjina i pre rata u RS.

U nekim gradovima jesu u dosta njih nisu...Evo ti postavi statistiku koliko je bilo musliman pre rata u Banjaluci,Foci,Visegradu,Sreebrenici...a koliko ih je sada.A ja cu koliko je bilo Srba u Srajevu,Gorazdu,Srebrenici,...pre i posle rata

Подели на овим сајтовима

Onaj ko podrzava Besara i Hafiza Wahsha(zver,zivotinja kako se istinski prezivaju) daleko je od Hrista i Hriscanstva...a mnogo blizi je nusajrijama i tajnim sektama...sa tim da su se nusajrije sastale u Kairu protiv Besara..i oni su protiv njega....Hrist i Hriscanstvo su uvek bili na strani potcinjnih,potlacenih,ugrozenih,mucenih,zlostavljanih,...hvala Bogu vecina hriscana u Siriji su na strani naroda a protiv tiranina Besara...

Подели на овим сајтовима

U nekim gradovima jesu u dosta njih nisu...Evo ti postavi statistiku koliko je bilo musliman pre rata u Banjaluci,Foci,Visegradu,Sreebrenici...a koliko ih je sada.A ja cu koliko je bilo Srba u Srajevu,Gorazdu,Srebrenici,...pre i posle rata

A zasto ste izazvali rat?

Zasto ste ubijali one golobrade momke u povlacenju is kasarne?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A zasto ste izazvali rat?

Zasto ste ubijali one golobrade momke u povlacenju is kasarne?

Rat moze da izazove samo jaci i koji je imao vojsku,policiju,obavestajne sluzbe,drzavu,...Necemo da se prepiremo...postavi statistiku...

Подели на овим сајтовима

Rat moze da izazove samo jaci i koji je imao vojsku,policiju,obavestajne sluzbe,drzavu,...Necemo da se prepiremo...postavi statistiku...

Pa naravno, vi ste verovali da ste jaci i izazvali ste rat u Bosni krseci ustav i napadajuci mladice od 18-19 godina na odsluzenju vojnog roka.

Подели на овим сајтовима

Pa naravno, vi ste verovali da ste jaci i izazvali ste rat u Bosni krseci ustav i napadajuci mladice od 18-19 godina na odsluzenju vojnog roka.

Kazi sta je bilo pre toga i posle toga....i onda je ubijeno 300 000 ljudi,ogromna vecina su bili civili,zene,deca,starci,nejaki,......hiljade muceno,zlostavljano,...i ako osudjujem ovo su bili ipak vojnici pod puno ratnom opremom...necemo da se raspravlajmo postavi statistiku...

Подели на овим сајтовима

Kazi sta je bilo pre toga i posle toga....i onda je ubijeno 300 000 ljudi,ogromna vecina su bili civili,zene,deca,starci,nejaki,......hiljade muceno,zlostavljano,...i ako osudjujem ovo su bili ipak vojnici pod puno ratnom opremom...necemo da se raspravlajmo postavi statistiku...

Kakvih 300 000 ljudi, zena, dece... 1 500 000 Srba je ubijeno Mono.

Top ti je statistika, 5 puta vise Srba je ubijeno.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...