Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 To se oni ravnaju po sebi..kako oni ubijaju i kolju kršćane, tako misle da i oni ubijaju njihove.. to im ide pod normalno.. Tvoj Besar je pobio vise od 100 000 nevinih ljudi,hiljade ranio,osaktaio,mucio,.zatvorio,....a ti mu dajes slepu i bezrezervnu podrsku jos je samo ostalo da mu padnes na sedzdu tj nicice tj. da mu uradis veliku metaniju...i da znamo da ga obozavas... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Kako kaze ruska poslovica " Svako stvari ceni po meri sopstvene pokavernosti" Објаснио је човек у пар речи! laie_14 kron је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Tvoj Besar je pobio vise od 100 000 nevinih ljudi,hiljade ranio,osaktaio,mucio,.zatvorio,....a ti mu dajes slepu i bezrezervnu podrsku jos je samo ostalo da mu padnes na sedzdu tj nicice tj. da mu uradis veliku metaniju...i da znamo da ga obozavas... За нас Хришћање је то бирање између два зла. Ко год дође тамо, нас ће убијати, јер ви то у принципу радите отворено иноверцима! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 A ne, to smo ga mi pravoslavni ubili da bi napravili od njega mučenika, i podmetnuli nevinim muslimanima. Mono, sram te i stid te bilo! Vase nečovječne postupke hoćete da uvalite nama. Pogledajte sve naše zilote i ekstremiste, da li su ikad ikog pokušali da fizički napadnu? Ne! A muslimani? Da! Ne može autobus iz Srbije ili CG, proći kroz Novi Pazar, da ga muslimanska rulja ne zaspe kamenjem. Ako vam se ne dopada Srbija, idite u Saudijsku Arabiju, ili tamo odakle ste dosli. I mi smo pubijali preko 200 000 muslimana i srusili preko 1000 dzamija u Bosni i podmetnuli vama... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 I mi smo pubijali preko 200 000 muslimana i srusili preko 1000 dzamija u Bosni i podmetnuli vama... Niste trebali izazivati gradjanski rat pa bi i srbi iz Kravica bili zivi pa i muslimani. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 I mi smo pubijali preko 200 000 muslimana i srusili preko 1000 dzamija u Bosni i podmetnuli vama... То је био грађански рат и тотално друга ствар! Хајде да занемаримо то, и да погледамо однос према иноверцима у већински муслиманским земљама! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 За нас Хришћање је то бирање између два зла. Ко год дође тамо, нас ће убијати, јер ви то у принципу радите отворено иноверцима! Da pa su hriscani ostali tamo nakon 1400 godina islamske vladavine i ovde u Srbiji su ostali vecina nakon 500 godina Turske vladavine... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Da pa su hriscani ostali tamo nakon 1400 godina islamske vladavine i ovde u Srbiji su ostali vecina nakon 500 godina Turske vladavine... Значи то што сте живи, то вам је и довољно, а где су грађанска права? Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Pa tako to rade mediji...samo sto za sve treba dokaz...da ne bi svako pricao sta hoce i da bi znali sta je laz a sta istina... a da vam se nije pričinilo ioi se nama pričinilo naopako,pa tu mogućnost ne smemo da odbacimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Da pa su hriscani ostali tamo nakon 1400 godina islamske vladavine i ovde u Srbiji su ostali vecina nakon 500 godina Turske vladavine... Pa i muslimani evo opstaju vec od Muhameda ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Da pa su hriscani ostali tamo nakon 1400 godina islamske vladavine i ovde u Srbiji su ostali vecina nakon 500 godina Turske vladavine... pa nad kim ćeš da vladaš ako nema raje...nije poenta da ih pobiješ već kontrolišeš,izrabljuješ,siluješ... vidim ja zašto si ti došao ovamo na sajt,jenostavno većina ljudi ovde je mnogo iznad tvog duhovnog i intelektualnog kapaciteta,možda je pametnije da sam se povučeš odavde ,svojim nastupom i mentalitetom ovde sagovornika nećeš naći... marko_13, N.Petrovic and Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 I mi smo pubijali preko 200 000 muslimana Da sam ja administrator isutirao bih te odma sa foruma zbog muslimanske propagande. Kada se saberu zrtve sve tri strane u gradjanskom ratu pa nije toliko poginulo. N.Petrovic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Da sam ja administrator isutirao bih te odma sa foruma zbog muslimanske propagande. Kada se saberu zrtve sve tri strane u gradjanskom ratu pa nije toliko poginulo. То га је научио Зукорлић који се "разуме" у камење, али му проучавање људи слабо иде... али није ни битно... 100.000 - 150.000 горе - доле. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Mono postoji mnogo korisnijih stvari umesto sto gubis vreme na to sto radis, ustvari, sve je korisnije od toga... zuti car and Mono је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trinaesti učenik Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Mir Božiji i pozdrav svima Moram priznati ovaj put da su forumaši "s druge strane" (ovde je sve u stranama a jedna planeta) u pravu. Verovali ili ne, i ja se pitam: Kakvi su ovo muslimani? Naravno, znam ja dobro kakvi su i zašto su takvi jer i sam pripadam njima. Samo ne znam kako da ih promenim. Da budem jasan: Nisu muslimani ovakvi jer slede Islam. Npr., da su autori napisanog teksta sledili Islam koji zahteva proveru informacije, ne bi iznosili razne tvrdnje bez dokaza i izvora tih medija. Da admini dotičnog sajta primenjuju Islam, ne bi objavili ovaj tekst bez provere a pogotovo ako je to samo deo članka. Itd. Ni ja ne vidim smisao ovog članka na ovom forumu. Ja sam guglao kad je objavljeno i utvrdio:- Prvo se slučaj vodio kao nesreća a sada Andrej Panin jeste ubijen od strane NN lica, - Andrej jeste pozvao sve u Islam u intervju. Ko zna ruski može i sam zaključiti u kojem kontekstu: http://argumenti.ru/society/n364/212549 Tačno je da mnogi hrišćani stradaju u muslimanskim zemljama. Međutim, ja izazivam sve ljude da mi prilože ijedan šerijatski dokaz da su ovakvi postupci deo Islama. Naprotiv, postoje na stotine koji to zabranjuju. Želim da poručim forumašima: Muslimani su odgovorni a ne Islam. Svako povezivanje Islama sa zločinima muslimana je dolivanje ulje na vatru. Danas postoji jedan fenomen koji sažeto izgleda ovako: Rušenje Islama u ime Islama.Što se tiče poslednjih balkanskih oluja, za mene je, Srđan Aleksić hrišćanin i njemu slični. Ovi resto, izgleda nisu čitali Bibliju. Sve u svemu, generalizacija nije OK. Ko je kriv, kriv je. Ko je činio zločine, zločinac je. Ako ne odgovara na ovom svetu, odgovaraće na onom. Ja ovako posmatram stvari. I ne zaboravljam da je sprečavanje zločina džihad. Sasa Kolbas and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука