Mono Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Andrej Panin ubijen jer je Ruse pozvao da prime islam March 22, 2013 | Sredinom ovog mjeseca u Moskvi je ubijen popularni ruski filmski glumac Andrej Panin. Kako izvještavaju pojedini ruski mediji Andrej Panin je ubijen hladnim oružjem, odnosno nožem. Ubice su Panina izboli nožem čak oko sto puta. Moskovska policija ubistvo Andreja Panina ne tretira kao ubistvo, za njih je Andrej Panin se sam smrtno povrijedio prilikom pada u svom stanu. Međutim, pojedini ruski mediji proteklih dana objavili su zanimljive informacije koje otkrivaju da je Panin ubijen a da je motiv ubistva njegov poziv Rusima da svi prihvate islam. Ovu preporuku ili poziv u islam svojim zemljacima Rusima Andrej Panin uputio je neposredno prije ubistva u intervjuu za moskovski sedmični list Argumenti sedmice. Naime, Andrej Panin je u spomenutom intervjuu kritizirao Rusku pravoslavnu crkvu i rusko društvo nakon čega je rekao: “Ja mislim da svi mi trebamo prihavtiti islam”. Prema jednom broju ruskih medija ova izjava je mogući razlog što je Panin izboden na smrt. Pravoslavni ekstremisti u Rusiji poznati su po ovakvoj vrsti zločina. Sumnja se da pravoslavni ruski ekstremisti stoje iza nedavnih ubistava uglednih muslimana u Moskvi. Oni se sumnjiče da su prošle godine zaklali jednom mladog imama – islamskog daiju. http://islam-iman.com/andrej-panin-ubijen-jer-je-ruse-pozvao-da-prime-islam/ To je isti onaj sto je ubio svestenika Sisojeva... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 23, 2013 To je isti onaj sto je ubio svestenika Sisojeva... Ово нисам разумео... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 prvo, tema je teška nevezuša, tekst nepovezan, naslov teme ne odgovara samom tekstu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 ubijen sa sto uboda,a policija kaže da je pao ali je sigrno to uradio pravoslavni ekstremista jer je glumac pozvao da svi prihvate islam. ok evo sad ću ja da dam svoju verziju a i promenići možda i naslov na osnovu nje. Drogirani ruski glumac je izjavio šaljivo u medijima da svi treba da prihvate islam,a to je bio alibi ruskoj mafiji da aga ubije zbog nerašćišćenih računa a i zbog toga jer je mnogo znao..razneli su ga bombom ali je policija rekla da je umro u snu... obi-wan, Miriam R. ميريام, Александар Милојков and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 tema će biti obrisana Crveni Baron, verum est in beer, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 vi muslimani zaista bi trebalo da pazite šta i kako pišete i objavljujete,nemojte da se blamirate Ignjatije, verum est in beer, Благовесник and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 To se oni ravnaju po sebi..kako oni ubijaju i kolju kršćane, tako misle da i oni ubijaju njihove.. to im ide pod normalno.. zuti car, Gerhard and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 To je isti onaj sto je ubio svestenika Sisojeva. .. Oca Danila je ubio islamski fundamentalista, a ne pravoslavni ekstremisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Oca Danila je ubio islamski fundamentalista, a ne pravoslavni ekstremisti. A ne, to smo ga mi pravoslavni ubili da bi napravili od njega mučenika, i podmetnuli nevinim muslimanima. Mono, sram te i stid te bilo! Vase nečovječne postupke hoćete da uvalite nama. Pogledajte sve naše zilote i ekstremiste, da li su ikad ikog pokušali da fizički napadnu? Ne! A muslimani? Da! Ne može autobus iz Srbije ili CG, proći kroz Novi Pazar, da ga muslimanska rulja ne zaspe kamenjem. Ako vam se ne dopada Srbija, idite u Saudijsku Arabiju, ili tamo odakle ste dosli. zuti car, kron, Miriam R. ميريام and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА! Ово је најбоља провала коју сам скоро чуо у стилу Зукорлићевог говора кад је хтео да "доводи људе који се разумеју у камење". Оно о Илирима... Морао сам ово да наведем да не би неко помислио да су то моје мисли. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 To se oni ravnaju po sebi..kako oni ubijaju i kolju kršćane, tako misle da i oni ubijaju njihove.. to im ide pod normalno.. Kako kaze ruska poslovica " Svako stvari ceni po meri sopstvene pokavernosti" Интегра, Ignjatije, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Ово нисам разумео... Sisojev je svsetenik koji je imao polemike sa muslimanima,pa je ubijen...koliko se secam... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 prvo, tema je teška nevezuša, tekst nepovezan, naslov teme ne odgovara samom tekstu... ??? Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 23, 2013 Пријави Подели Написано Март 23, 2013 Хахахаха! Каква глупа вест! О, Боже! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mono Написано Март 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2013 ubijen sa sto uboda,a policija kaže da je pao ali je sigrno to uradio pravoslavni ekstremista jer je glumac pozvao da svi prihvate islam. ok evo sad ću ja da dam svoju verziju a i promenići možda i naslov na osnovu nje. Drogirani ruski glumac je izjavio šaljivo u medijima da svi treba da prihvate islam,a to je bio alibi ruskoj mafiji da aga ubije zbog nerašćišćenih računa a i zbog toga jer je mnogo znao..razneli su ga bombom ali je policija rekla da je umro u snu... ubijen sa sto uboda,a policija kaže da je pao ali je sigrno to uradio pravoslavni ekstremista jer je glumac pozvao da svi prihvate islam. ok evo sad ću ja da dam svoju verziju a i promenići možda i naslov na osnovu nje. Drogirani ruski glumac je izjavio šaljivo u medijima da svi treba da prihvate islam,a to je bio alibi ruskoj mafiji da aga ubije zbog nerašćišćenih računa a i zbog toga jer je mnogo znao..razneli su ga bombom ali je policija rekla da je umro u snu... Pa tako to rade mediji...samo sto za sve treba dokaz...da ne bi svako pricao sta hoce i da bi znali sta je laz a sta istina... Sulejman Bugari http://www.youtube.com/results?search_query=sulejman+bugari&oq=sulejman+bugari&gs_l=youtube.3..0l10.25325.31145.0.32190.15.8.0.6.6.0.460.2431.2-5j1j2.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.4DhhDQeCYuw Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука