Lion Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 ...некако са пролећа сва питања падају у воду, само једно остаје: 0202_238 4chsmu1 4chsmu1 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Frontalno 0104_cheesy ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Izvini koliko je sati 0202_238 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 20:58 h ? "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 ћао, ја бих желео да се упознамо? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 20:58 h ? Одговор #3 послато: данас у 20:59:08 0202_238 4chsmu1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ово ми никад није било јасно , како може бити нејасно... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ево, већ један озбиљан човек... 0104_cheesy Шалу на страну, ово би питање многи поставили овде али можда не смеју, па лако је се спрдати... Мислим да је ова тема значајна и да би многима била корисна, највише онима који су "гости"... А ево, нек се и сестре прикључе 0202_238 "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Мис'им, ово је информатичко доба, па си све можеш наћи на нету. Ево само неких од савета: Е, па када све то савладаш онда се бачиш на курс: Видиш како Амери мисле на своју момчад. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Не разумем у чему је ту проблем, мислим заиста ми није јасно ... confused Сасвим је природно да људи ћаскају , причају упознају се, поготово на једном месту какво је технорејв парти или диско некадашњи или тако нешто , места мало девојака млого стискавац правио, шташ , мораш неког пипнути тео , нехтео, и онда ако је жемско изађеш са жемском ако је мушко изађеш са шљивом и то је то... Postomolitvom је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Ма ја мислим да је то проблем лошег подруштвљавања друштва. Некако су данас људи ко дрвета, стоједу једни крај других и ћуту. звончица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Samo nastavite, razvija se tema... 0104_cheesy "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Zeljko, ne mislim na sokacare i rejverke, njima mozes prici kako `oces, kad su naduvane... mislim na normalne devojke, od kojih bi ti garant sa takvim nastupom dobio stiklu u dupe confused "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 De još malo obrazloži to normalne devojke, prosim :smiley: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 29, 2010 Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Zeljko, ne mislim na sokacare i rejverke, njima mozes prici kako `oces, kad su naduvane... mislim na normalne devojke, od kojih bi ti garant sa takvim nastupom dobio stiklu u dupe 4chsmu1 А то , то једино на пијаци и у цркви... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука