Jump to content

Upoznavanje muskarca i zene u pravoslavlju

Оцени ову тему

Препоручена порука

...некако са пролећа сва питања падају у воду, само једно остаје:

0202_238 4chsmu1 4chsmu1

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Izvini koliko je sati  0202_238 4chsmu1 4chsmu1 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

20:58 h ?

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

20:58 h ?

Одговор #3 послато: данас у 20:59:08  0202_238 4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ево, већ један озбиљан човек...  0104_cheesy

Шалу на страну, ово би питање многи поставили овде али можда не смеју, па лако је се спрдати...

Мислим да је ова тема значајна и да би многима била корисна, највише онима који су "гости"...

А ево, нек се и сестре прикључе  0202_238

Подели на овим сајтовима

Мис'им, ово је информатичко доба, па си све можеш наћи на нету.

Ево само неких од савета:

Е, па када све то савладаш онда се бачиш на курс:

Видиш како Амери мисле на своју момчад.

Подели на овим сајтовима

Не разумем у чему је ту проблем, мислим заиста ми није јасно ... confused

Сасвим је природно да људи ћаскају , причају упознају се, поготово на једном месту какво је технорејв парти или диско некадашњи или тако нешто , места мало девојака млого стискавац правио, шташ , мораш неког пипнути тео , нехтео, и онда ако је жемско изађеш са жемском ако је мушко изађеш са шљивом и то је то...

Подели на овим сајтовима

Ма ја мислим да је то проблем лошег подруштвљавања друштва.

Некако су данас људи ко дрвета, стоједу једни крај других и ћуту.

Подели на овим сајтовима

Samo nastavite, razvija se tema...  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Zeljko, ne mislim na sokacare i rejverke, njima mozes prici kako `oces, kad su naduvane... mislim na normalne devojke, od kojih bi ti garant sa takvim nastupom dobio stiklu u dupe  confused

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...