Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Koliko znam, ako treba imam karticu preko koje kupujem na internetu, pa mi doniraj jedno 50 evrića da ti uplatim, za on lajn dopisivanje i čatovanje sa tim devojkama. Otprilike je toliko cifra. Pa sad kako se sa kojom dogovoriš. Postoji opcija da odeš tamo (Ukrajina ti je najbliža... zbog kinte mislim).. i gledate se kao golubovi valjda... Valjda tako.. Šarmiraš svojom elokventnošću, neposrednošću i iskrenošću.. Čuo sam da je najbitnije da ne piješ. Ima ovde nekoliko ruskih zetova, pa pitaj na koju su oni foru se spojili i kako to funkcioniše. Ja znam to samo iz novina i sa interneta. Ništa real life. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Koliko znam, ako treba imam karticu preko koje kupujem na internetu, pa mi doniraj jedno 50 evrića da ti uplatim, za on lajn dopisivanje i čatovanje sa tim devojkama. Otprilike je toliko cifra. Pa sad kako se sa kojom dogovoriš. Postoji opcija da odeš tamo (Ukrajina ti je najbliža... zbog kinte mislim).. i gledate se kao golubovi valjda... Valjda tako.. Šarmiraš svojom elokventnošću, neposrednošću i iskrenošću.. Čuo sam da je najbitnije da ne piješ. Ima ovde nekoliko ruskih zetova, pa pitaj na koju su oni foru se spojili i kako to funkcioniše. Ja znam to samo iz novina i sa interneta. Ništa real life. Mi smo vesele devojke greengrin greengrin greengrin Јаков. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ма бре,ови сајтови и ове руске цице су за другу намену,какве бре руске младе 4chsmu1 А ови наши што оженише рускиње,то су бре ови наши грађевинци,што су радили по сибиру и сличним вукој..... :laugh: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Ruska mlada ekvivalent francuskoj sobarici . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Mislim da ima baš ovakvih on-line dejtova i da su to brakovi iz takvih veza.. ali neće ljudi da pričaju. Valjda se stide, mada nemam nikakvih razloga. Pa kada se muško i žensko sjedine, radi braka, pa anđeli na nebu pesmu pevaju, a zvezdice nebo ukrašavaju svojim ljupkim treperenjem, i najavljuju buru u životu, koja obično znači sreću. Kratkotrajnu, ali sreću. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Vidim ja da će ova tema da bude ko "Dinastija". Nije mi to bila namera, ali nema veze. Ako se samo ljudi sjedinjuju i uparivaju. Guguču ko gugutke na žici. Ja sam gotivio onog kauboja što je igrao u toj seriji. Deks se zvao. Tako da ću da budem u njegovoj ulozi. On je odvojio dve ženske. Matorku Aleksis, i njenu ćerku Amandu. (O Bože, oprosti mi što mi je u mozgu zabležena ovakva glupost!!!) Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Pa i nije. Imao je osećaj kajanja, i pre svega je ta mala njega napala. Baš je bila u šiparičkom fazonu. Nju je glumila ta naša kao šatro princeza Karađorđević... kako beše ime... ah pa da... Keti Najbitnija scena u tom čudnom trouglu... Vidim sada, da je posle bio opet sa nekom matorkom, ali tada već se to kod nas nije prikazivalo ili sam se možda ja zanimao drugim stvarima. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Pa i nije. Imao je osećaj kajanja, i pre svega je ta mala njega napala. Baš je bila u šiparičkom fazonu. Nju je glumila ta naša kao šatro princeza Karađorđević... kako beše ime... ah pa da... Keti Najbitnija scena u tom čudnom trouglu... Vidim sada, da je posle bio opet sa nekom matorkom, ali tada već se to kod nas nije prikazivalo ili sam se možda ja zanimao drugim stvarima. Era Ojdanic style , samo sa pokajanjem . Jaaadaaaan, napala ga plavokosa siparica . Зосима and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Mislim da tada to nije bilo kažnjivo zakonom pa su ti odnosi bili dosta slobodniji. U toj seriji je bilo nekoliko homoseksulanih veza (Stiven sa par svojih ljubavnika) i niko se od naše javnosti tada nije bunio protiv toga. Sada pomeni samo ime "peder" i odmah će da krene lavina. Znači nešto su ljudi tanji sa živcima, izgleda. A za Eru O. svi znaju. Bio sam dete kada su njega hteli na jednoj romskoj svadbi u Velikim Crljenima da linčuju, jer je zaveo neku maloletnu romkinju. Policija je morala da interveniše i Era je tada bukvalno pobegao. To znaju svi u Crljenima, Vreocima i tom kraju. Dobro. Treba uzeti da je Era tada bio dvadeset i više godina, mlađi, pa možda nije tako strašno izgledalo kao sada kada je u principu deda. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 A za Eru O. svi znaju. Bio sam dete kada su njega hteli na jednoj romskoj svadbi u Velikim Crljenima da linčuju, jer je zaveo neku maloletnu romkinju. Policija je morala da interveniše i Era je tada bukvalno pobegao. To znaju svi u Crljenima, Vreocima i tom kraju. Dobro. Treba uzeti da je Era tada bio dvadeset i više godina, mlađi, pa možda nije tako strašno izgledalo kao sada kada je u principu deda. Era je jedan ogavni matori pervert osamucen osamucen osamucen Јаков. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 22, 2013 Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Deki i Obi su najjači LOL bliss jeeee Mилена КШ, Јаков. and Silence је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2013 Moji favoriti su o.Ivan (zbog ozbiljnosti) i igrači iz senke Ivan I. i Željko I., mada sve simpatije kupi i Dragi. Baš je Drag. Mislim u spotiću. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука