Nebojsa Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Pomaze Bog Dosao sam na ideju da uspostavim mrezu Pravoslavnih poslodavaca i posloprimaca ,gledajuci i studirajuci neke uspesne modele dosao sam do zakljucka da su radnici danas roba koju je tesko naci ,sa druge strane mnostvo je onih koji ne rade. Kako spojiti ne spojivo ,umrezavanjem i edukacijom kao i mestom od poverenja poput ovog foruma gde bi ljudi uz blagoslov administracije mogli doci do posla . Poslovi koji bi se ovde objavljivali bili bi ozbiljnog karaktera i ticali bi se svega sto na posten i normalan nacin moze uposliti bar deo ljudi koji traze uhlebljenje . Ko sam ja U sustini niko bitan ,na mom profilu je moja slika Trenutno radim kao chef de partrie na Princess Cruise gotovo svuda u svetu ,povremeno radim na sajtu elance.com,i u svom Novom Sadu pokrecem neki privatni posao . Sa jako puno ljudi iz sveta se dopisujem svakodnevno i poznajem dosta ljudi koji su u IT bransi uglavnom poslodavaca nisam headhunter budici da sam sa Milojkov Aleksandrom i Nedic Ivanom studirao na smeru za opstu Teolgoiju PBF a nikada se nisam bavio nikakvim radom koji bi znanje koje imam iskoristio . Pokusacu na ovaj nacin i uz blagoslov administracije ovog foruma da oformim neku mrezu cilj mi je da zaposlim bar jednog odavde i da bar nekom putem svojih kontakata donesem uhlebljenje . Pokusacu da pratim temu onako kako mogu ,jer nekada ima nekada nema interneta (Cesto putujem sa kraja na kraj sveta) Ukoliko vam se svidja ova ideja molim ostavite svoje komentare i misljenja I da ne bude samo neki tekst koji ne nudi nista Evo otvorene pozicije Mitarbeiter/-innen 1st und 2nd Support HelpdeskIhre Aufgaben:• Sie analysieren und klassifizieren im 1st und 2nd Level User Helpdesk eingehende Störungen aus dem Hard- und Softwarebereich unserer Kunden• Am Telefon erarbeiten Sie Lösungen für auftretende Probleme – mit Nutzung von Remoteverbindungen zu den Kassen-PCs, Terminals per VNC und Teamviewer bzw. leiten die Problemmeldungen an nachgeschaltete Einheiten des Supports weiter.• Auch die Problemverfolgung mit Sicherstellung des Serviceniveaus gehört zu Ihren Aufgaben• Nach Störungsbeseitigung dokumentieren Sie die veranlassten Tätigkeiten im Ticketsystem.Ihr Profil:• Fundierte Grundkenntnisse im Bereich Informatik• Sicherer Umgang mit Windows Betriebssystemen, betrieblicher Standardsoftware• Netzwerkkenntnisse• Erfahrungen im Bereich Telefonischer Kundensupport• Eigenständiges, zielgerichtetes Arbeiten• Gute Sprachkenntnisse Deutsch und Englisch• Belastbarkeit und Flexibilität• Erfahrungen im Bereich Remoteverbindungen sind von Vorteil• Sie sind kommunikativ und arbeiten gerne am TelefonWir bieten Ihnen:• Abwechslungsreiches Arbeiten durch eine Vielzahl an technischen Herausforderungen• eine angemessene VergütungSystemumgebung:• Windows Betriebssystem basierende Anwendungen• Standard Hardwarekomponenten DYNABLASTER and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Napomenucu da je stratna plata za admionistrativnog radnika 50.000 din potreban je jedan programer stratna plata je 80.000 nije bitno u kom programskom jeziku radi . Ovo se odnosi na gore otvoreni oglas bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Ukoliko nekog zanima vreme je za pocetak turisticke sezone na Dunavu pa ukoliko razmisljate o radu na brodu unutar Evrope evo nekih cinjenica Neophodno je znanje jednog stranog jezika ,na zalost Engleski je vrlo cesto nedovoljan ,bar za recne brodove ,a i oprekookenske ,jezici koji su aktuelni su Nemacki,Francuski,Spanski Do posla na brodu nije preterano tesko doci bar ne do onog na kom se mnogo radi a malo zaradjuje (konabar,kuvar,recepcionner) Prosecne platre na brodovima su oko 800 eura + tips ukupno 1200 eura prosek za skoro sve pozicije . Radi se od 12 do 14 h dnevno jako aktivno svaki dan u nedelji svi dani u mesecu sa kratkim odmorom nakon sest meseci Viza za rad se dobija lako i ne vredi nigde sem na brodovima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Март 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Evo dobio sam par majlova od nekih forumasa .Odgovoricu javno . Ukoliko ste fizicki radnik,vozac konobar ili slicno mala je verovatnoca da cete naci posao bilo gde . Zbog par razloga . Takvih koji bi radili takav posao je jako puno konkurencija je takva da sanse da nadjete takav posao nisu male nego su nikakve .Takvog posla jednostavno nema Trenutno se trazi bilo koji skilled posao . Znanje jednog stranog jezika uz Engleski je neophodno(Engleski nije strani jezik u poslovnom svetu i sansa da radite sa firmom online samo sa znanjem Engleskog je ravna nuli) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Treba se pozabaviti ovom temom..jer danas se zaista tesko dolazi do posla... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Stvarno steta sto je ovako dobra inicijativa zaboravljena. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 24, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2014 Свиђа ми се ова иницијатива Небојша јер ако нечега у овој земљи има и ако смо богати са нечим онда су то незапослени. Можеш да бираш као послодавац, имамо младе, високе, ниске, мршаве, дебеле, ...итд са занатом, средњом стручном, факсом итд... Хтела сам да будем комична а испала трагичнокомична али стварно је тако. Дајем ти подршку у сваком случају. А за возаче има посла али ако су спремни да оставе породице и да возе ван границе наше земље. Из поузданих извора знам да им је зарада отприлике око 1000 е - 1500е. Све зависи од њихове способности и сналажења које је сведено на минимум јер имају све смернице од стране послодаваца. Што се тиче кафана и конобара, мислим да је то посао кога увек има код нас. Ако нешто шљака као бесно онда је то кафана. Што већа криза то је кафана препуна. Знам са моје перспективе да ти кажем шта тренутно није потребно на тржишту рада, а то су професори свих смерова. На највишем нивоу воде класичне науке. Замисли оног ко је завршио Старогрчки или Старословенски или Црквенословенски,,, хахаха , добро нећу више да мрачим. Свако добро и надајмо се успеху овог подухвата. Vladimir Vlada and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Gde si izgubi Nebojsa :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Pravoslavnih poslodavaca i posloprimaca Prvi put čujem za "Pravoslavne poslodavce" :.mislise. Promenila sam posao, evo već 15 dana radim u Nemačkoj kompaniji u Novom sadu. Za sada sam prezadovoljna i oduševljena ljudskošću i ponašanjem prema zaposlenima. Do kraja januara sam radila kod privatnika "Velikih vernika" gde nisam bila zadovoljna i koji su gledali da zakinu sve što mogu od prekovremenih sati do godišnjeg odmora a o kašnjenju plate da ne pričam. Tako da mi uopšte nije bitno koje je vere moj poslodavac dokle god je korektan i pošten prema meni. feeble and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука