Jump to content

Srbija u top 10 zemalja koje najvise mrze SAD

Оцени ову тему

Препоручена порука

0093007.73.jpg

Kao vodeća sila u svetu SAD oduvek ima mnogo neprijatelja, a ako ste se zapitali gde su Amerikanci najomraženiji, odgovor je Pakistan. Ne zaostajemo ni mi mnogo, jer se Srbija našla na 10. mestu zemalja koje baš i ne vole velike Sjedinjene Američke Države.

U najnovijem istraživanju koje su sproveli Meridian International Center i Gallup u sklopu američkog Global Leadership projekta, ispitani su bili strani državljani u 130 zemalja.

U čak sedam zemalja više od 60 posto stanovnika ne misli dobro o današnjem vođstvu SAD-a, a u Pakistanu je taj broj skoro na 80 posto.

0098007.74.jpg

Ovo je lista 10 zemalja koje najviše mrze SAD:

1. Pakistan
2. Palestina
3. Alžir
4. Liban
5. Egipat
6. Iran
7. Irak
8. Jemen
9. Grčka
10. Srbija

Rezultate istraživanja i listu deset zemalja čiji stanovnici najviše mrze SAD, objavio je portal 24/7 Wall St.

0099007.74.jpg

Većina zemalja sa liste nalazi se na Bliskom istoku, gde je SAD jako prisutna. Poslednja dva mesta, zauzele su Grčka i Srbija.

Kako navode na ovom sajtu, Srbi su ljuti što su SAD među prvima dale svoju podršku nezavisnosti Kosova.

Od kada je Grčka zaglibila u ogromne dugove, podrška SAD-u opada kod njenog stanovništva.

trojka.rs/foto: ilustracija
Подели на овим сајтовима

не треба осуђивати и мрзети амере,само указати на грех   sHa_sarcasticlol

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Mi i Grci ovde imamo prilično muslimansko društvo  .smesko.

A i Grci su u fazonu "kad je muka gde si USA, kad se ....te USA ne zovete! .smesko.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

A i Grci su u fazonu "kad je muka gde si USA, kad se ....te USA ne zovete! .smesko.

Ma Grci mrze USA zbog Kipra i turaka jer znaju da ovi protežiraju turke.A i ne znam da li će im Grci oprostiti što su američki ratni brodovi ostali tihi na obalama Male azije dok su turci vršili genocid nad maloazijskim grcima  1922.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Ја не мрзим Американце, али ове из Гватемале не могу очима да видим. Када се сретнемо негде, одмах се посвађамо.

Подели на овим сајтовима

Мржња према њима није продуктивна - не користи нам, него нам штети.

Ја сам више за "Кумашинову" варијанту "Keep your friends close, but keep your enemies closer!".

Хтели ми то да признамо или не они су најбогатија, најјача и најутицајнија сила на свету (кад ставимо руку на срце). Од Другог Светског Рата па до дана данашњег - држава која највише улаже у војску од свих држава, најбогатија зато што имају тај епитет више од 50 година - Кинези су најбогатија нација задњих неколико година.

Кад су такви, а ми нисмо, треба видети зашто је то тако. Треба Браћо, да сарађујемо са њима и то јако присно, баш зато што их не волимо, баш зато што су нас бомбардовали. Мржња и острашћена прича само нас удаљавају од истине и од циља, а  то је стабилна и јака Србија са Косовом у свом саставу.

Учити од њих и примењивати научено, где се то може, и код нас. Обновити Србију, па онда да видимо пошто је Косово.

Ево, Немци, пре 60 година поцепаше их Амери и Руси ко новине. Тада нико није могао да верује да ће да се уједине, па ево данас где су они.

Него да се манемо ми ћорава посла и да видимо како да спасавамо "дедовину", ја мислим да је ово прави пут "Тиха вода брег рони", па ћемо да видимо онда кад нас Срба буде било више од њих на Косову и кад се буде више исплатило да се живи и ради на Косову него у остатку Србије - да ли ћемо имати овакав проблем опет...

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Треба Браћо, да сарађујемо са њима и то јако присно, баш зато што их не волимо, баш зато што су нас бомбардовали.

Treba ali moraju i oni da odstupe i da se povuku po odredjenim pitanjima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...