Иван ♪♫ Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 taze Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2014 Пријави Подели Написано Август 15, 2014 ne kapiram - miracles i open conspiracy su 2 poslednja albuma al šta je ovo amaria Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2014 ja ne znam w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2014 Zvuči reciklirano Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 1, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2014 odakle je muzika na 2,09... Bergensen, Gladijator, Pirati sa Kariba.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Zvuči reciklirano razmazio te posthumus jos nisam preslusao sve nove stvari, ali ovo malo sto sam cuo, generalno mi se svidja, nekako je sire, opustenije, bolji je zvuk i sl., rekao bih da Tomas sazreva i mislim da najbolje tek dolazi al' ajde, moracu da preslusam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 odakle je muzika na 2,09... Bergensen, Gladijator, Pirati sa Kariba.... mislim da nije nista od toga, ne zvuci mi bas najkvalitetnije, mozda je uzeto iz neke igre Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 7, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 nego ja vec digo ruke od ove teme, al' kad si vec pomenuo ajde da stavim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 8, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2014 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 http://liternet.bg/folklor/sbornici/lirika_epos/107.htm Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Sve su im dobre. Ne zna čovek koju da izdvoji Agaton Vuzman and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука