WUDU72 Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ma nije jeretik, neg fantazira o ekstremnom patrijarhatu i vanzemaljcima ako se dobro secam Tako nekako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ma nije jeretik, neg fantazira o ekstremnom patrijarhatu i vanzemaljcima ako se dobro secam ? Živo me zanima, kako izgleda ekstremni patrijarhat vanzemaljaca... DYNABLASTER and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ja bih da mi njega banujemo na jedno sedam dana ... Снежана, RYLAH and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Ja bih da mi njega banujemo na jedno sedam dana ... Не бацај човека у трошак за нови рачунар... Снежана, obi-wan, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 ekstremni patrijarhat vanzemaljaca... То је фундаментално претпостављени конгломерат унијатних полуфазних сублимација у реалном времену.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 То је фундаментално претпостављени конгломерат унијатних полуфазних сублимација у реалном времену.... Kolega, zar nisu polifazne? Mislim da ste nesto pobrkali... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Deni, covece, pa vidim ja nesto te nema, kad ono bananamen radio... kako si nam? Zdravlje i ostalo? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Kolega, zar nisu polifazne? Mislim da ste nesto pobrkali... Полифазне се користе у случајевима пренаглашене какофоније мултиреалних визуелних доживљаја као таквих. Дакле, применљиво је и у горњој реченици, que qua qwack omnio parabelum. Мења се смисао али је одговор адекватан у оба случаја. DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 qwack RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука