Jump to content

Ja sam novi clan

Оцени ову тему

Препоручена порука

ma nije jeretik, neg fantazira o ekstremnom patrijarhatu i vanzemaljcima ako se dobro secam :D

?

Živo me zanima, kako izgleda ekstremni patrijarhat vanzemaljaca...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

То је фундаментално претпостављени конгломерат унијатних полуфазних сублимација у реалном времену.... 

Kolega, zar nisu polifazne? Mislim da ste nesto pobrkali...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Deni, covece, pa vidim ja nesto te nema, kad ono bananamen radio... kako si nam? Zdravlje i ostalo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kolega, zar nisu polifazne? Mislim da ste nesto pobrkali...

Полифазне се користе у случајевима пренаглашене какофоније мултиреалних визуелних доживљаја као таквих.

Дакле, применљиво је и у горњој реченици, que qua qwack omnio parabelum.

Мења се смисао али је одговор адекватан у оба случаја.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...