Дејан Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Ne mogu sada da nadjem ali na islam bosni je bilo pismo jedne muslimanke ,koja je pokrivena,gde je napisala štra sve doživljava od svoje braće muslimana,smisao je,više im je privlačno šta se krije ispod mog hidzaba mego gole noge u minjacima...ako nađem postaviću ovde. Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Pa to ti je ja cijelo vrijeme iz iskustva govorim..Što si zamotaniji to si zanimljiviji ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Pa to ti je ja cijelo vrijeme iz iskustva govorim..Što si zamotaniji to si zanimljiviji Da,meni recimo žene na plažama u opšte nisu zanimljive. I to smo ja i prijatelji konstatovali,postanu zanimljive tek kad krenu kući pa obuku nešto preko onih gaća... Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 9, 2013 Пријави Подели Написано Март 9, 2013 Arapske Barbike - članak dole: http://revue.idnes.cz/barbie-pronikla-do-islamu-sexy-krivky-zahalila-burka-pcn-/zajimavosti.aspx?c=A091215_134536_zajimavosti_nh DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука