Jump to content

Muftija Zukorlić - Mi nismo ni Turci ni Sloveni

Оцени ову тему

Препоручена порука

А Илири су чувен народ од увек били (у своје време...).

Каже: "Доћи ће неки који разуме камење и рећи - ово није српска тврђава Рас, него Илирска тврђава од пре неколико хиљада година". 

.mislise.

Слични се препознају и разумеју.

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Može biti i ne isključujem to. Ali do promjene paradigme po tome pitanju, držaću se zvanične istorije, koja ne ostavlja mjesta sumnji da su Muslimani poturčeni Srbi. Stupiti na nesigurno tlo znači otvoriti mogućnost raznim spekulacijama, pa i ovakvoj, muftijinoj.

Uzmi ti bris iz usta od 100 Muslimana i 100' Srba i posalji na analizu ... tacno ce izbrojati koliko kolena ih deli od zajednickog pretka ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kako ja to vidim, ovo je pokušaj da se promijeni paradigma jer pojmom "bošnjaci" ne može da se zahvati u tkvo onih država gdje srednjovjekovna Bosna (koja je by the wav bila hrišćanska) nikada nije imala suverenitet, pa se onda kopa dublje, i onda gle čuda, iskoče iliri (poznat recept).

PS Nema potrebe ni za kakvim brisevima. U kraju iz koga je moje porijeklo, zna se od koje kuće i familije potiče svaka muslimanska kuća i familija, tako da je ova tvrdnja i rasprava o tome meni više nego smiješna i banalna (da nije u pitanju pokušaj jednog projekta, u gore navedenom smislu)

Подели на овим сајтовима

Samo se ti smej ...Vise od polovine Srba vodi poreklo od ljudi koji na Balkanu borave nekih 25 000 godina.

Nemoj lupati nisi Jovan Deretić prepusti to njemu bolje lupeta od tebe. Pa da ja baš čitam Kurir i pisalo je ovo Vise od polovine Srba vodi poreklo od ljudi koji na Balkanu borave nekih 25 000 godina. 

Подели на овим сајтовима

Kako ja to vidim, ovo je pokušaj da se promijeni paradigma jer pojmom "bošnjaci" ne može da se zahvati u tkvo onih država gdje srednjovjekovna Bosna (koja je by the wav bila hrišćanska) nikada nije imala suverenitet, pa se onda kopa dublje, i onda gle čuda, iskoče iliri (poznat recept).

PS Nema potrebe ni za kakvim brisevima. U kraju iz koga je moje porijeklo, zna se od koje kuće i familije potiče svaka muslimanska kuća i familija, tako da je ova tvrdnja i rasprava o tome meni više nego smiješna i banalna (da nije u pitanju pokušaj jednog projekta, u gore navedenom smislu)

Ja nemam vremena sada da pogledam videio, ali iz naslova "niti su sloveni niti turci" vidim da govori nesto sto je istina. Samo sto ni mi Srbi nismo sloveni, tu je problem. Ne znam da li je Zuykorlic govorio da nisu ni Srbi ... e to bi bila laz, ali kada kaze da nisu Sloveni govori istinu samo sto ta istrina vazi i za nas. Od bivsih jugoslovenskih naroda sloveni su hrvati i slovenci...

Подели на овим сајтовима

Nemoj lupati nisi Jovan Deretić prepusti to njemu bolje lupeta od tebe. Pa da ja baš čitam Kurir i pisalo je ovo Vise od polovine Srba vodi poreklo od ljudi koji na Balkanu borave nekih 25 000 godina. 

Citaj ti malo umesto Kurira najsvezije vesti iz genetike pa ces videti da Deretic lupa ali ne uvek ...

Подели на овим сајтовима

Ja nemam vremena sada da pogledam videio, ali iz naslova "niti su sloveni niti turci" vidim da govori nesto sto je istina. Samo sto ni mi Srbi nismo sloveni, tu je problem. Ne znam da li je Zuykorlic govorio da nisu ni Srbi ... e to bi bila laz, ali kada kaze da nisu Sloveni govori istinu samo sto ta istrina vazi i za nas. Od bivsih jugoslovenskih naroda sloveni su hrvati i slovenci...

Jos da se nadovezem, vise su Nemci sloveni od nas Srba, a Austrijanci, ne da su vise vec su duplo vise sloveni nego Srbi ...

Подели на овим сајтовима

Lajkujte moju novu FB stranicu o Ilircima, tam bumo davali Ilirce!

http://www.facebook.com/pages/Ilirec-sem-ja-nek-to-svatko-zna/129101940604072?skip_nax_wizard=true

Подели на овим сајтовима

Е какве све небулозе још нећемо чути. Значи, сад су Илири. Ко зна, можда сутра буду и Трачани. Будалаштине. Шта ћеш, свако има право да лупета глупости.

Подели на овим сајтовима

Sam sebi je čovek najbolji naučnik. Pa ako treba sam je najbolje biti genetičar da bi bio siguran u nešto što misliš da je tačno.

Polako, polako ... tek se pravi mapa migracija stanovnistva ...bice tu svakakvih iznenadjenja ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...