Miki Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Јесте ли видјели ово? drvce and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Sve vreme sam iscekivao da se pojavi ogroman piton, ali nista... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 nije los glumac, samo me zanima sta je ono sto nismo videli, tj kakvu tajnu krije taj kult, nesto sigurno ima sto znaju samo provereni clanovi, ono nesto kao u filmovima i jos me zanima ko ga je postavio tu, nije sam od sebe doso sigurno, iza njega stoji neka agenCIA :lol: a eto pravi primer laznog Hristosa, pa je jos i potkrepio sa vanzemaljcima tj demonima, "lepo" nema sta... pripreme u toku Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
р.б. Юрий Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Јесте ли видјели ово? Это известный самосвятный учитель. Отец Олег Стеняев даже пытался с ним дискутировать: Опасный субъект. До сих пор активен. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ексулате Написано Мај 23, 2013 Пријави Подели Написано Мај 23, 2013 Видио сам тај клип, не знам шта да кажем. Фино је да ти секташи имају неког идола, чак што више чини се океј месија, за разлику од оних који траже жртве и слично. И свиђа ми се идеја да се требамо вратити природи А осим тога, тај Вајс (та емисија) је чиста Америчка пропаганда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Rusija se davi zbog velikog broj sekti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_claimed_to_be_Jesus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Ко им плаћа струју ако не користе паре? Млађони and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_claimed_to_be_Jesus spisak nije potpun, tamo nema ove, fali im još ona: njeno pismo ruskoj ambasadi u BG, navodno je poslala i nekakav vrlo dramatičan apel Njegovoj Svetosti Patrijarhu Srpskom +Irineju i Svetom Arhijerejskom Sinodu SPC molim Vas da ispunite moju želju i omogućite mi da postanem vlasnica Vašeg državljanstva. Formalno ne ispunjavam uslove za dobijanje ruskog državljanstva: nisam živela u Rusiji 5. godina, ali sam bila gost Vaše zemlje i gospođe Jelene Guskove, u januaru 1994. godine kao novinar, neman stan u Vašoj zamlji, ... ali Vaša ambasada zna da sam žena Hrist – Isus Hrist u telu žene (Hrist Ružica ) i godinama mi pruža veliku pomoć. ali Vaša ambasada zna da sam žena Hrist – Isus Hrist u telu žene (Hrist Ružica ) Vaše državljanstvo mi je potrebno i da bi ste moj Apsolutni, visokofrekfentni, Arhetipski um zaštitili od mentalnih ubica koji su zarobili moj um, u nameri da mojim umom vladaju, pa čak i da režiraju stanje svesti u mom umu i preobražavaju božji um za potrebe masona i non-stop čine stravične zločine unutar mog mozga mikrotalasnim, vanzemaljskim oružjima, sistemima SIGINT, ...Sve oblike neokortikalnog rata primenjuju na mom golorukom, ženskom, božanskom biću. Čak me po šest mentalnih ubica istovremeno napada i muči. http://www.hristruzica.in.rs/ ja mislim da po mjeri originalnosti zaslužuje biti ubjedljivo na prvom mjestu te "mesijanske" top liste apsolutni pobjednik u svim disciplinama i kategorijama DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 To njeno legendarno pismo ruskoj ambasadi bi stvarno moglo ući u anale i u svjetsku zbirku, riznicu bisera sci-fi/psycho literature od cjelosvjetskog značaja. Toliko dramatike u tako malo riječi, po tom se može mirno izravnat i samom Šekspiru. http://en.wikipedia.org/wiki/Messiah_complex Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Nisu zene za politiku au brate sta sve ovde pise http://www.hristruzica.in.rs/Biografija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 da, zloupotreba medicine u političke svrhe, to bude i taj njen slučaj valjda: Nemogavši da je nateraju da ćuti službe su je čak i kidnapovale i mesec dana držale zatvorenu u bolnici „Laza Lazarević“ misleći da će tako prisvojiti njenu kosmičku platu od nekoliko desetina kvadriliona dolara i negirati njeno Božansko poreklo koje su Kosmičke sile svakodnevno potvrdjivale, kažnjavajući ljude koji joj čine zlo. ta njena plata tamo uopšte nije bila tako loša, kvadrilioni $$$$ ja bih isto bio zaintaresovan radit za te pare u takvoj kompaniji Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 pa ja nju razumijem sasvim, naravno da su joj samo dušmani mogli učiniti tako užasno nešto, zamislite da vama neko uništi takav dobar job i platu u kvadrilionima dolara, bez sumnje je to rat te njene neokortikalne ubice i mučitelji u želji da se domognu te njene plate su spremni uraditi sve. takve te pare, ti kvadrilioni dolara su više nego dovoljan motiv za urotu i zločinačke akcije protiv nje. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Slika: http://www.hristruzica.in.rs/data/_uploaded/image/Ruzica_Mitkovic.JPG Evo tog pisma koje je gospođa Ružica Mitković alias "Hristoružica" uputila SPC i patrijarhu srpskom +Irineju: http://www.hristruzica.in.rs/Pismo_patrijarhu_Irineju Ima vrlo egzotičnu "teologiju" i "soteriologiju", patrijarh i SAS su imali šta pročitat i saznat. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ima vrlo egzotičnu "teologiju" i "soteriologiju", patrijarh i SAS su imali šta pročitat i saznat. i "hristologija" joj je egzotična al bolje ju je ni ne čitat Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука