Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 žene jesu u dosta slučajeva društvena grupa koja je diskriminisana. Погледајте онај снимак што је Дрвце поставио као линк са упитником. То баш говори о томе. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Погледајте онај снимак што је Дрвце поставио као линк са упитником. То баш говори о томе. Ajd prepricaj, izvuci sustinu, klip predugo traje . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 "жене у црном" ... ...доњем чипкастом рубљу... су далеко од феминисткиња :0104cheesy: feeble, Crveni Baron, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 ...доњем чипкастом рубљу... су далеко од феминисткиња :0104cheesy: Diskutabilno je to http://en.wikipedia.org/wiki/Lipstick_feminism http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ajd prepricaj, izvuci sustinu, klip predugo traje . Подешен је баш где треба, али хајде :0104cheesy: Тиче се запошљавања. Већина њих би радије запослили мушкарца, а и за исти посао, мушкарац би опет имао већу плату .smesko. (овај смајли није да се ја као радујем, ја сам увек насмејан) Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Треба имати на уму услове у којима је феминизам настао. Не знам колико људи знају да су многи светски универзитети тек пре неколико деценија отворили врата женама. До тада оне нису имале право да студирају. Нису имале многа друга права која се данас подразумевају. Друга су ствар ове савремене левичарске моронке што хоће да буду мушкарци и којима смета риба у бикинију на насловној страни. Natasa., Crveni Baron, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 To nije za šalu. Muškarčine su barem znali da brane ženu, napad na ženu bio je napad na muški ponos i ugled, dokle su feministkinje odmah sve složne kad se napadne muškarac jer muškarac je već kriv time što je muškarac, ovde nema feministkinje da brani muškarca. Šta će da bude sledeće, ako rodiš sina odmah ga udavi, ili kao one dve lezbejke da indoktriniraju malog sina kojeg su adoptirali da klinacc želi obavezno polnu operaciju da bude devojčica..? Ovim ustvari svedoče svoj kompleks niže vrednosti i da su duhovno poremećene.. Ja, eto, volim jake i sigurne žene, ali te karakondžule kad ih vidim, beh! Dobro, to su extremi. Fino je Rebetis objasnio kako je nastao feminizam i gde je pooceo da se kvari. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ја имам једно питање за наше даме. Да ли сте некада биле дискриминисане? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Док сам читао ово, пале ми на памет оне "жене у црном" Оне се представљају као "борци" за једнакост полова. Не "борци", него боркиње... Политичке коректности ради... RYLAH, Срђан Ранђеловић, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ја имам једно питање за наше даме. Да ли сте некада биле дискриминисане? tj. koja vam diskriminacija najvise prija? horatio, Middle-earth and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Не "борци", него боркиње... Политичке коректности ради... Слажем се .smesko. Мене је сцена коју сам описивао тада мало згранула, па нисам био свестан како сам написао :0104cheesy: Jesu. Ovo mogu i ja da odgovorim. И ја исто мислим да јесу, али сам желео да питам. Чисто да чујемо њихово искуство. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 tj. koja vam diskriminacija najvise prija? Ја нисам на то мислио! Одмах да се оградим :0104cheesy: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ја нисам на то мислио! Одмах да се оградим :0104cheesy: Nemoj da te cuje ona nadzak baba sa pocetka price da se tu nesto ogradjujes i femkas, nikad ti ne bi dala unuku... Ромејац and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Оћу ја да издискриминишем! Let me discriminate you, baby!!! Ромејац, Срђан Ранђеловић and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Од свог феминизма, остадосмо само ми мушкарци на овој теми :10500: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука