Боривоје Марковић Написано Октобар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Христови празници - вероучитељ отац Милић Драговић, протојереј Христови празници - вероучитељ отац Милић Драговић, протојереј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2009 Црква и народна мудрост! - први део - Изаћи ће дјело на видело. - Мрдни собом, Бог ће тобом. - Навика једна мука, а одвика двије. - Не боји се свака шуша Бога, него батина. Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Црква и народна мудрост 15.10.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 О комуникацији - са сабора беседништва 01.10.09. О комуникацији - са сабора беседништва 01.10.09. Са благословом Његовог преосвештенства Епископа жичког Г. Хрисостома Стара ужичка Црква и град Ужице организују Други Сабор беседништва '' Реч Божија и ми '' од 1. до 5. октобра лета Господњег 2009. 1.октобар – Амфитеатар Учитељског факултета 19:00 Предавање '' О комуникацији '' – Милић Драговић, протојереј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 3, 2009 veoma Zivo svedoci covek ,svakako treba sve pogledati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 5, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2009 Црква и народна мудрост 16.10.2009. - други део Црква и народна мудрост 16.10.2009. Црква и народна мудрост ! - 2. део - Не гледај ме ко сам био, него ко сам сада... - Очи свашта виде, а себе не виде. - Смрдљиво буре свако вино поквари . - Будућност мудрости . Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2009 Владета Јеротић '' Зашто бити моралан? '' - са сабора беседништва у Ужицу Владета Јеротић '' Зашто бити моралан? '' - са сабора беседништва у Ужицу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 3. октобар – Амфитеатар Учитељског факултета 19:00 Предавања '' Тамо где је благо Ваше, тамо је и срце Ваше '' - проф др Љубивоје Стојановић Љубивоје Стојановић - '' Тамо где је благо Ваше, тамо је и срце Ваше '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 9, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2009 Марко Делић - ''Филозофско, теолошко, идеолошко мишљење - 03.10.2009. у Ужицу на сабору беседништва. Марко Делић - ''Филозофско, теолошко, идеолошко мишљење - 03.10.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2009 Страдање и истина. Одржано у току 2009. Страдање и истина 2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2009 Фалсификовање историје - 23.10.2009. - Македонија и наше време... - Црна гора и наше време... - Хрватска и наше време... - Босна и Херцеговина и наше време... Фалсификовање историје - 23.10.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Гост: Мирољуб Петровић - ''Вера и знање'' - 05.11.09. - црква Свети Марко, Ужице - Религија и наука. - Истина и наше време!? - Примери из свакодневице( болест и здравље)... - Каква нам је будућност? Мирољуб Петровић - ''Вера и знање'' 05.11.09 црква Свети Марко у Ужицу комплетније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Из серијала ''Духован Мисао'' - ТВ Логос Христос и ми: Христос и ми Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 '' ЦРКВА И НАУКА '' Четвртак 12. новембар 2009.год. у 19 и 30, сати Библија и наше време! - Ко је написао Библију ? - Колико често читамо Библију!? - Савез Бога и народа Божијег Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Библија и наше време 12.11.09 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Новембар 24, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Нови Завет и ми! - Јеванђеље, љубав, блага радосна вест - Потреба читања Јеванђеља - Савез Исуса Христа и народа Божијег Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Нови завет и наше време 13.11.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Децембар 10, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2009 Ја и Ти! - Како од ја до ти( од социологије до црквености)?. - Истина и наше време!? - Примери из свакодневице(од себичности до љубави)... - Каква нам је будућност? Милић Драговић, вероучитељ Ја и Ти - 03. 12. 2009. године - отац Милић Драговић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука