Боривоје Марковић Написано Мај 30, 2009 Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 На ово сајту је низ видео, текстова и аудио записа на ову тему: http://www.otacmilic.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Мај 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2009 Драги брате, мислим да сам Те упознао кад сам долазио код о. Милића. Била би нам огромна част и жеља да се прота Милић придружи свима нама на овом форуму. Много би нам значила његова жива реч. верујем да овде сви деле моје мишљење, а ми свештеници из модерације би се потрудили да му овде буде пријатно. На многим местима сам говорио да је он мени један од узора свештеника. У то сам се сам уверио када сам походио цркву светог Марка у Ужицу. Заиста, толико љубави се ретко среће. Имам само речи похвале и молитвену жељу да вас све Господ чува и заштити до Његовог другог доласка.Пренесите поздраве проти Милићу, саељом да се одазове нашем позиву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Ова предавања о.Милића заслужују да се могу директно погледати са форума Azbuka_hriscanstva_D.wmv Hriscanski_zivot_G.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Hriscanski_zivot_V.wmv Azbuka_hriscanstva_B.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_A.wmv Azbuka_hriscanstva_L.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_K.wmv Google Videos Error Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_I.wmv Azbuka_hriscanstva_Z.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_ZZ.wmv Azbuka_hriscanstva_E.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_Dj.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_T.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_S.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_R.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_P.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_O.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јун 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 25, 2009 Azbuka_hriscanstva_Nj.wmv Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука