Гости Guest Izida Написано Септембар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Sinoc je predavanje drzao ovaj nas mali bogoslov i pojac.Bilo je kao i uvek velicanstveno. Nego Gamalilo,brate,na koju foru ja mogu da dobijem snimke tih predavanja?Moram pitati oca da li ce da mi ih pokloni za kucnu upotrebu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Са благословом Његовог преосвештенства Епископа жичког Г. Хрисостома Стара ужичка Црква и град Ужице организују Други Сабор беседништва '' Реч Божија и ми '' од 1. до 5. октобра лета Господњег 2009. 1.октобар – Амфитеатар Учитељског факултета 19:00 Предавање '' О комуникацији '' – Милић Драговић, протојереј 2. октобар - Свечана сала градске куће 19:00 Промоција књиге '' Како заједно, а од Бога различити '' 3. октобар – Амфитеатар Учитељског факултета 19:00 Предавања '' Тамо где је благо Ваше, тамо је и срце Ваше '' - проф др Љубивоје Стојановић 20:00 ''Филозофско, теолошко,идеолошко мишљење''-Марко Делић 4. октобар 08:00 Света Литургија у Цркви Св. Марка у 6 до 12 Најава беседништва, (које ће се одржати у Порти Цркве или у Свечаној сали града у зависности од временских услова) 12:00 мисионарско такмичарски део беседништва ( ауторске беседе на заједничку тему '' Тамо где је благо Ваше, тамо је и срце Ваше '') 5. октобар – Амфитетар Учитељског факултета 19:00 Вече са академиком Владетом Јеротићем – '' Зашто бити моралан? '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Gamalio,brate,bas mislim na tebe danas.Nadam se da ces moci da dodjes veceras na ovo predavanje. 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Предавања су одлична. Био сам. Сад имам проблем како да додђем до видео материјала од тв Лав да их подигнем на сајт. Сутра у 6 до 12 почиње такмичарски део беседништва. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 9, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2009 Шта је циљи веронауке - предавање је одржано 17.09.2009. - Веронаука и наше време. - Веронаука и школа. - Веронаука и Црква. - Веронаука- образовни или васпитни предмет!? Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Шта је циљ веронауке 17.09.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 12, 2009 Теологија о времену и простору 24.09.2009. - Стварање света ни из чега. - Својства простора и времена. - Ограничено и неограничено. - Допринос теологије односу живот-смрт. Теологија о времену и простору 24.09.2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 14, 2009 Православни дух и етика капитализма! - Теологија и етика... - Теологија и друштвено уређење. - Примењивост теологије условима привређивања . - Будућност етике . Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Дух православља и етика капитализма 25.09.09. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Brate Gamalilo,ja sam sad htela da gledam predavanje putem interneta,ali ne radi mi.Je li mogu ja to uopste da pratim sa konekcije ADSL 1024/128 Kb/s? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2009 Морам да видим са власником тв Лав зашто им програм преко нета не иде. А ево нових часова веронауке Четвртак 15. октобар 2009.год. у 19 и 30, сати Црква и народна мудрост! - Изаћи ће дјело на видело. - Мрдни собом, Бог ће тобом. - Навика једна мука, а одвика двије. - Не боји се свака шуша Бога, него батина. Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Петак 16. октобар 2009. год. у 19 и 30 сати Црква и народна мудрост ! - Не гледај ме ко сам био, него ко сам сада... - Очи свашта виде, а себе не виде. - Смрдљиво буре свако вино поквари . - Будућност мудрости . Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Nazalost,propustila sam sinocnje predavanje zbog pouzdanja u internet,a veceras sam morala nesto drugo da radim.Uzdam se u tebe,brate Gamalilo,da ces pronaci snimke i podeliti ih ovde sa nama. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Нови облици зависности! - ТВ и наше време. - Може ли се без рачунара? - Видео игра, агресивна музика... - Каква нам је будућност? Влајко Пановић, спец мед. психотерапије Нови облици зависности 22. 10. 2009. Мало јелошији снимак, али иправићемо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Hvala,Gamalilo!Inace,ja sam bila na ovom predavanju!Svima od srca preporucujem da pogledaju snimak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Остаје од петка час веронаука да поствимо када је отац Милић говорио о фалисификовању историје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Ево и једног заосталог предавања које је одржао брат Томо у фебруару 09. а које је пронашао брат Рашо, па му се захваљујем. Религија, наука и животна средина - Брат Томо 06. 02. 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Октобар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Агресивност у савременом свету - Човек и свет око њега. - Утицај породице на развој личности. - Агресивност-здраво или болесно стање. - Дијагноза агресивности и могућност излечења. Предавач : др Горан Бајић, психијатар http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100130599 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука