Боривоје Марковић Написано Јул 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Владика Никанор ''О проблему секти'', као гост циклуса емисија ''Хришћански Живот'' код оца Милића Драговића. Hriscanski zivot 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 hvala gamalilo za tvoj trud i neznam gdje da napisem ,pored ovog jako korisno i bistri mozak , posebno od vladike a ikona ova od Svetog Georgija a ikona iza vladike mnogo mira ima ,mir mir mir neopisivi tece iz te ikone ,to sam morala napisati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јул 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 ДУХОВНЕ ВЕЧЕРИ У ПОРТИ ЦРКВЕ СВЕТА ТРИ ЈЕРАРХА У организацији црквене општине Пожега, дана 11.07.2009. године (субота) одржажће се предавање на тему '' МИ ГРАДИМО ЦРКВУ, ЦРКВА ГРАДИ НАС''. Предавање ће одржати протојереј Милић Драговић у 20 часова. Кратак филм о градњи цркве: Crkva Sveta Tri Jerarha Pozega http://crkvapozega.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јул 13, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2009 Квалитетнији смимак о градњи цркве Градња Цркве Св. Три Јерарха у Пожеги Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јул 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2009 Видео запис о освећењу темеља цркве Света Три Јерарха у Пожеги 2002. Освећење су обавили владика Атанасије и владика Григорије. Цркву је отац Милић са верним народом сазидао, а прима до 2000 људи. У овој црви највећој у Жичкој од Светог Саве па до данас, се редовно служи Света Литругија од 2008. године. Освећење темеља цркве Света Три Јерарха - Пожега 2002. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јул 18, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2009 Otac Milic je jedan od najaktivnijih svestenika SPC,danas.Osim sto vise nego misionari,on je sjajan svestenik,izuzetan teolog i jos bolji covek.I mogu da se pohvalim da imam cast da ga poznajem i ogromnu srecu i zadovoljstvo da cesto razgovaram sa njim u zadnje vreme,tj.uzela sam ga za duhovnika,po povratku sa studija.Inace,poznajem ga vec 16,5 godina,od kad idem u Crkvu,i veoma ga volim i postujem.Nemam raci da opisem svoje divljenje prema njemu,oduvek. Brate,Gamalilo,puno ti hvala sto si ovo podelio sa svetom!Tvoj trud je za svaku pohvalu!Samo napred! I dodji nekad u Crkvu Svetog Marka na sluzbu.Ako zelis i ako imas kad,naravno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Јул 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Јул 20, 2009 МИ ГРАДИМО ЦРКВУ, ЦРКВА ГРАДИ НАС: Ми градимо Цркву, Црква гради нас Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Видели сте и сами, захваљујући овом ревносном Гамалилу, да је Ужички Златоуст редак спој академске и практичне теологије. Трагедија је што га многи у самом Ужицу не примећују и не схватају какву драгоценост у непосредној близини имају. Шта би многи крајеви дали да имају овакву духовну громаду какав је отац Милић? Али знам и људе који лежу и буде се са казивањима и саветима његовим. Плодови свачијег рада дођу увек у своје време. Господ је тај који чини да све то узрасте! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 ja sam jedna od tih koji se bude i odlaze na spavanje uz njegove besede....od kad sam pronasla njegov sajt,mogu da kazem da je krenuo moj duhovni preporod....sa sajta sam skinula i audio predavanja koja sam prebacila na telefon i kad god nedjem slobodnog vremena samo slusalice na usi i...pravac duhovno uzdizanje 0104_cheesy,stvarno reci oca Milica su i za utehu i za ohrabranje i za poucenje i za svaku pohvalu....volela bih da upoznam nekad oca Milica...sta da kazem blago Uzicanima.... :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 Повежи се са Изидом. Она је, како сам успео да схватим, активни члан литургијске заједнјице Цркве светог Марка. Познанство са њим ће ти бити драгоцено. Не знам у ком делу Србије живиш, али ти саветујем да не жалиш труд... И сама већ то знаш. Колико ми је само значио на путу којим сам кренуо! Такве савете и усмерења ни од кога до сада нисам добио, а скоро читав живот сам у Цркви. Изванредна личност. Благо Цркви Божијој која га има! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Август 7, 2009 Пријави Подели Написано Август 7, 2009 e pa lepo,nadam se da cu ako Bog da i ja biti na tom nekom novom saboru pa cu da se upoznam sa njom,i da cemo da se dogovorimo oko detalja,hvala na usmeravanju 0104_cheesy "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Септембар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 ЦРКВА Светог апостола и еванђелиста Марка организује циклус предавања '' ЦРКВА И НАУКА '' Четвртак 03. септембар 2009.год. у 19 и 30, сати Црква, наука и животна средина! - Црква и наука-историјски однос... - Додирне тачке Цркве и науке. - Цркве и науке пред еколошким проблемима . - Одговор на савремене проблеме . Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Петак 04. септембар 2009. год. у 19 и 30 сати Шта је циљ веронауке! - Веронаука и наше време. - Веронаука и школа. - Веронаука и Црква. - Веронаука- образовни или васпитни предмет!? Предавач: Милић Драговић, вероучитељ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Септембар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 1, 2009 Antoneta,mozes i pre Sabora slobodno da mi se javis.Moram i da obavestim oca Milica,da izdvoji vreme.Sigurna sam da ce se radovati. inace,ja ga poznajem vec 16 godina.Jos otkad je bio student.Uvek je bio brilijantan.Nemam reci da opisem koliko mi njegovi saveti u zivotu znace. Poznavati svestenika,kao sto je otac Milic,ne da je cast,vec je ogromna sreca i zadovoljstvo.Eto,pre par dana ja njega pitam za savet,a on me pozove da sednemo i izdvoji pola sata da mi sve detaljno objasni.On je drzao pravo predavanje za mene jednu,kao da se popeo na Mont Everest da ga slusa ceo svet.Svoju Hristoljubivu dusu sam predala u njegove Hristoljubive ruke i veoma sam srecna i zadovoljna zbog toga!Hvala Gospodu, sto ga je doveo u moj zivot! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Септембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 3, 2009 НА АДРЕСИ http://www.tvlav.rs/live.html ТВ ЛАВ УЖИЦЕ МОЖЕТЕ ДИРЕКТНО ГЛЕДАТИ ПРЕДАВАЊА ОЦА МИЛИЋА ДРАГОВИЋА ИЗ ЦРКВЕ СВЕТОГ МАРКА У УЖИЦУ ЧЕТВРТКОМ И ПЕТКОМ ОД 19 И 30 ЧАСОВА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Септембар 5, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 5, 2009 Синоћ није било предавања због дана жалости, а следећег четвртка и петка неће бити предавати отац Милић. Имаће госте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука