Баба Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 На форуму вјерујем/неверујем постоји тема "Мртав дан на форуму" . Али ми није готивно ово име за тему , мада на исто мислим, некако данас то килаво иде, па реко да ето само напоменем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ????? рече: ?? ?????? ????????/?????????????????/?????????/??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Ех да има тог еврујема неби се Марјановић нако патио човек, зар би му био потребан посао ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Молим браћу и сестре да се према форуму Верујем.орг (заправо форум се зове Православље) понашају са поштовањем. Ми нисмо од оних који друге називају овим или оним именима. МИслим да је то један врло цењен и поштован форум, и као гл. и дог. уредник овог сајта молим да се према другима изјашњавамо са пуним поштовањем. Сваке личне несугласице, исправите директно са уредницима форума Верујем.орг. Ово није место за то. Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Лично, немам никакве несугласице са тим форумом, а пошто сам тамо већ 100 година, шалим се на њихов рачун и не видим ту ништа злонамерно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ???? рече: ?????, ????? ??????? ??????????? ?? ??? ???????, ? ????? ??? ???? ??? 100 ??????, ????? ?? ?? ????? ????? ? ?? ????? ?? ????? ??????????.???????, ??? ???????, ?? ???? ?? ?? ??????? ??? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Ма какви, знају они да смо Жељко и ја стари циници (као она два маторца са балкона у Мапетовцима). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Ја се сад просто осећам увређеним унд пониженим, због оба коментара и од о.Ивана и од Маше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Brze to malo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ????? рече: ?? ?? ??? ?????? ?????? ????????? ??? ?????????, ???? ??? ????????? ? ?? ?.????? ? ?? ????.??? ??? ?? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 6, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 А на форуму трт-мрт, мртав дан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Zeljko,vidi se da je nedelja-neradan dan.Niko nece da arci kucni kompjuter. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Svi su bili negde na slavi pa sad sustigo mamurluk 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 I to sto kazes. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука