Jump to content

Сајанс фикшн на срБски начин

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

??????? ?????? ?? ??? ???????? ???? ??? ????????? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? ? ???????????? ???????  osamucen

?????... ???????? ?? ???????? - ??? ?? ??? ????? ? ???????????? ?????????? ?? ?? ???? ??????, ??????? ?? ???? ????? ? ???????????? ? ?? ???? ?????
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

• Одговори 55
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

??????? ?????? ?? ??? ???????? ???? ??? ????????? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? ? ???????????? ???????  0409_feel

?????... ???????? ?? ???????? - ??? ?? ??? ????? ? ???????????? ?????????? ?? ?? ???? ??????, ??????? ?? ???? ????? ? ???????????? ? ?? ???? ?????
?? ?????? ?? ?? ??? ????? ? ???????????? ?? ?? ???.....

??????? ?? ?????? ?????????????, ???? ??? ???? ?? ?????? ????.....?? ????,????? ????? ????? ???????, ????? ??? ?????????? ????? ?? ???????.... 0409_feel

???? ?? ?? ??????? ???????????? " ? ??? ????" ?????? ????? ????? ???????? ????????..... dada

Подели на овим сајтовима

??????? ?????? ?? ??? ???????? ???? ??? ????????? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? ? ???????????? ???????  0409_feel

??? ?? ??? ???? ?? ????? ? ???????????? ?? ?????????? ?? ?? ???, ??? ?????? ????????? ? ?????? ???? ???? ?? ?? ????  0409_feel
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ?? ??? ???? ?? ????? ? ???????????? ?? ?????????? ?? ?? ???, ??? ?????? ????????? ? ?????? ???? ???? ?? ?? ????  0409_feel

????? ???? ?? ?? ?????? ??????????....

Подели на овим сајтовима

Ма не ради се о томе, брате Пије. Није то буквално. Ја сам само поновио оно што си ти рекао.

Како другачије схватити тезу:

Ако је тај и тај добронамеран, како то да он није на БФ.

Другим речима:

Ако је неко добронамеран, он мора да је на БФ.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ?? ???? ?? ? ????, ????? ????. ???? ?? ????????. ?? ??? ???? ??????? ??? ??? ?? ?? ?????.

???? ????????? ???????? ????:

??? ?? ??? ? ??? ????????????, ???? ?? ?? ?? ???? ?? ??.

?????? ??????:

??? ?? ???? ????????????, ?? ???? ?? ?? ?? ??.

? ????? ??.  0409_feel

Подели на овим сајтовима

??????? ?????? ?? ??? ???????? ???? ??? ????????? ?? ?? ??? ??? ?? ?????? ????? ? ???????????? ???????  Srbija_smesko

????? ??? ?? ?????? ??????? ?? ?????????, ??? ???? ?? ??????????????.

1. ?? ?? ?? ?????????? ???????? ??????????? ?????????? ? ????????? ????? ?????? ??????????????? ? ???????? ??!

2. ?? ?? ?? ?????????? ???????? ??????? ??????????? ????? ??????? ?????? ??????? ??!

???? ???? ??????? ?? ?????????, ?????? ??????????? ?? ?????? ?????????????, ??? ? ???? ??? ??.1.

?? ?? ?? ??????? ?? ???????? ?? ???? ?????

??????? ?? ?????? ?????????????, ???? ??? ???? ?? ?????? ????.....?? ????,????? ????? ????? ???????, ????? ??? ?????????? ????? ?? ???????.... klapklap

???? ?? ?? ??????? ???????????? " ? ??? ????" ?????? ????? ????? ???????? ????????..... klapklap

???, ???.

??????? ?? ???? ??????? ???????, ??? ???????? ??? ?? ? ?? ? ??? ????????, ? ????????? ?? ? ????.

?? ?? ?? ?? ????? ?????? - ??????

???? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ??? ?? ?? ??? ?????? ??? ???

???? ???? ????? ???? ? ?????????, ??? ??????? ????? - ??????? ??????. ????? ?? ??????? ?????, ????? ???? ??...
Подели на овим сајтовима

протомајсторе, ајде ми молим те објасни релацију између ноћи и кревета наспрам писмености и традиције?

битно је шта се добија тиме, у опипљивим вредностима.

Подели на овим сајтовима

Добро Медо, разговарамо.  0104_cheesy

И ја сам на другој теми питао како то техника, политика, медицина и сл. воде спасењу па си ти изнашао некакав одговор.

Ево ја изналазим овде одговор и понављам га. Ако не будемо тупили о својој изворности, нестаћемо!

Живимо у време америчких и EU јаничара!

Ето то су наша деца, нема више Српчади. Жене су нам отишле за париском модом како још давно Ава Јустин рече - нема више Србкиња. Српске бабе гледају шпанске серије уместо да унуцима причају предачке бајке и песме.

Мушкарце нећу ни да помињем, они су изумрили још почетком прошлог века.

Живимо у Царству земаљском како нам је објавио један једног Видовдана.

Деретић је глас вапијућег у пустињи! (уф претера га сад  Srbija_smesko)

Подели на овим сајтовима

Ствари стоје реално овако:

- Постоје историчари који су прозвани романтичари.

- Постоји и њихов утицај.

- Званична историја као наука , слабо признаје теорије и списе ових историчара.

- Званична наука историја је увек под контролом власти.

- Постоји и историја која се добрим делом до сада није изучавала, историја Словена.

- Негирање постојања ове историје није начин на који ће се одбранити истина.

- Питам се за чији рачун се уопште негира ова историја, уместо да се изучава , па ће сами резултати показати да ли је и колико Деретић и њему слични био у праву или не.

- Црква треба да се бави и овим питањем.

-Зашто? Зато што уколико се не будемо ми бавили тим питањем бавиће се оно нама.А то већ чине неопагани.Они узимају романтичарску историју као добар повод за негирање корисности Цркве за Српски народ.

И да не дужим ево линк где се један човек Цркве монах Галактион ипак ухватио у коштац са овом историјом те је написао и Књигу све са благословом свог надлежног епископа.

http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=43&t=7193

Подели на овим сајтовима

Имам ту књигу, али мислим да она нема Благослов.

Било би заиста сензационално да је има, баш и због свега што си навео.

Без обзира, то дело је капитално.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ?? ?? ???? ????, ???? ???? ???????. ???? ?? ??? ?????? ?? ???????? ????? ???? ??? ????? ??? ?????? ???? - ???? ???? ???????. ?????? ???? ??????? ??????? ?????? ?????? ?? ??????? ??????? ???????? ????? ? ?????.

???????? ???? ?? ?? ???????, ??? ?? ???????? ??? ???????? ??????? ????.

?????? ?????, ??? ??? ?????? ?? ????????? ? ?????????? ? ??? ?? ?? ?? ??? ??? ? ????????????? ??????? ??????....??? ???? ????? ?????? ? ???????? ???????????........???? ?????? ????, ??? ???? ?????.

??.????????? ???? :"????? ?? ???? ?? ???? ???? ??????. ???? ???? ??? ???? ??????? ???? ??????????"....????? ?? ?????? ????? ?????????? ? ???????? ???? ?????? ????....????????? ??????? ??? ????? ????????? ? ???????, ??? ?? ?? ??? ?? ????????????, ??? ?????????? ? ????? ???? ?? ?????????? ???????? ????? ????......??????? ?? ??? ?????? ?????????? ? ?? ??? ??? ??? ?????....??? ?? ?????? ???? ???? ??? ????????....

Подели на овим сајтовима

Својим ушима сам чуо да је Мирослава Петровић тако нешто рекла, али не знам како то иде.

Да ли треба посебан Благослов за писање, а посебан за издавање?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...