Odahviing Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Pre svega da napomenem da je ovo horor. Po meni ne baš preterano strašan, ali taman dovoljan da u svom zanosu čitanja staneš da bi video ima li neko ili nešto oko tebe. Po neki put sam sam sebe i uhvatio da ne sme m pogledati kroz prozor noću, nakon čitanja. Veoma kratak roman, brzo se čita. Veći deo radnje se događa na Arktiku gde je glavni lik Džek otišao da bude radio operater, ekspediciji koja se uputila tamo. Igrom slučaja ostaje sam jer nr želi da napusti ekspediciju i želi da nastavi istraživanje, dok ostatak ekspedicije mora da se vrati. Dalje neću pričati, da ne bih uništio čitanje onima koji žele da čitaju, ali svakako je preporučujem svima. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Одлична! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 14, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 Ja reko neka naučna knjiga. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2013 E mogu da postavim danas sutra i ove naučno popularne knjige što sam pročitao, da znaš nije ni to loša ideja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука