Jump to content

Harry Potter

Оцени ову тему

Препоручена порука

Knjige mog detinjstva....

Obožavam ih.

Sećam se kad se pojavio prvi film,ja sam sve ubedjivala da je film bezveze,da moraju da pročitaju knjigu,i da  će tek tada shvatiti koliko je zanimljiva...

Zaista,knjige su mnogo bolje od filmova....bar meni. :)

P.s.Ja sam bila Hermiona... :D ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Knjige mog detinjstva.... Obožavam ih. Sećam se kad se pojavio prvi film,ja sam sve ubedjivala da je film bezveze,da moraju da pročitaju knjigu,i da  će tek tada shvatiti koliko je zanimljiva... Zaista,knjige su mnogo bolje od filmova....bar meni. P.s.Ja sam bila Hermiona... ..

Ja ih i danas svako malo pročitam :) sada čitam Polukrvnog princa :)  

Подели на овим сајтовима

Stoje  na počasnom mestu na polici.... :) Pomerim ih ponekad kad treba da obrišem prašinu....Uz Harija vreme leti,ja ne znam kako neka knjiga može da bude toliko čarobna...do danas mi se nije desilo da se toliko oduševim i da se bukvalno ne odvajam do kraja.A i onda mi bude žao što je kraj...

0a29a6f9d512c30f11bf179d12a705a7.jpg

Подели на овим сајтовима

Stoje  na počasnom mestu na polici....  Pomerim ih ponekad kad treba da obrišem prašinu....Uz Harija vreme leti,ja ne znam kako neka knjiga može da bude toliko čarobna...do danas mi se nije desilo da se toliko oduševim i da se bukvalno ne odvajam do kraja.A i onda mi bude žao što je kraj...

Ja ih na žalost imam samo u pdf- u :( Najčarobnija knjiga koja postoji. Mada načuo sam da se priprema nastavak HP...

Подели на овим сајтовима

Ja sam ih dobijala na poklon...svaka ima posvetu i datum. :)

Prvu sam dobila za Božić i jedva sam dočekala da odem kući i uronim u carstvo mašte. :)

Dobar je pdf...nije težak..može svuda da se ponese.Knjige su glomazne....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...