Ulični Muzičar Написано Децембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 ?? ??? ???? ???????????, ??? ??? ??? ?? ????? ????? ?????? ????, ????? ?? ??????????. klapklape, a ja sam kec-nostalgican ... (bio je sa fiatovom masinom !) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Србија, Србија, Србија... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Тја, свако има право да мисли како хоће, ја сам рекао на ову тему шта сам имао не причајући о спорту и сличним стварима. Више о Југо-носталгији немам шта да кажем те је та тема за мене лично bendoff Само мала дигресија у вези "диктатуре и централизоване власти" - промени ли се до данашњих дана нешто ? 1405_love :cheesy2: 1405_love Па у рођеној земљи, сада се зове Репаблик Сербиа, појма немамо шта нам овог пута, Срби раде али зато видимо како нас константно деле и етички и територијално. :cheesy2: Слага ли ја нешто ? 1405_love 1405_love bendoff А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Децембар 3, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 p.s. jedna zanimljivost: bio sam u vojsci u virovitici (danasnja hrvatska) kada su moji dolazili u posetu , bili su iznenadjeni ljubaznoscu ljudi ... kada bi se tamo negde u hrvatskoj zaustavili da predahnu dolazili su ljudi da ponude pomoc i tako to ... ... fini neki ljudi ... pomislili su moji kasnije smo saznali (pocetak rata) da su to ,zapravo bili stanovnici srpskih sela ... hehe ... pa, eto ... nismo bili ni znali da srbi zive tamo negde ... zaboravio sam ovde da napomenem da su ljudi bili videli registraciju ![tablice jednog grada u Srbiji] verovatno srbi van srbije su malo bolje osecali "bratstvo i jedinstvo" sa hrvatima ... mi se u srbiji nismo bas nesto zanimali . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ???, ????? ??? ????? ?? ????? ???? ????, ?? ??? ????? ?? ??? ???? ??? ??? ???? ?? ????????? ? ?????? ? ??????? ????????. ???? ? ????-?????????? ????? ??? ?? ????? ?? ?? ?? ???? ?? ???? ????? katanac ???? ???? ????????? ? ???? "????????? ? ?????????????? ??????" - ??????? ?? ?? ?? ???????? ???? ????? ? 0110_hahaha ?? ? ??????? ?????, ???? ?? ???? ???????? ??????, ????? ?????? ??? ??? ???? ????, ???? ???? ??? ???? ?????? ???? ??? ?????????? ???? ? ?????? ? ?????????????. 0205_whistling ????? ?? ?? ????? ? 0203_cool 0203_cool ??????,?? ???? ?? ??? ??? ??????,??? ???? ?? ????????,?? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ???????,?? ?? ??? ??? ????...? ?? ?? ??? ??? ??? ??? ???? ????, ? ?? ?? ?? ?????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bazileos Megas Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ??????,?? ???? ?? ??? ??? ??????,??? ???? ?? ????????,?? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ???????,?? ?? ??? ??? ????...? ?? ?? ??? ??? ??? ??? ???? ????, ? ?? ?? ?? ?????... " ... ?? ???? ?? ??? ??? ??????... " ????? ?? ?? ?? ???????? ??????? ???, ????? ??? ?? ???? ??? ?? ??????/?? ???? ????? ???????? . 0205_whistling А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога. Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ??????,?? ???? ?? ??? ??? ??????,??? ???? ?? ????????,?? ?? ?? ?? ????? ???? ???? ?? ???????,?? ?? ??? ??? ????...? ?? ?? ??? ??? ??? ??? ???? ????, ? ?? ?? ?? ?????... " ... ?? ???? ?? ??? ??? ??????... " ????? ?? ?? ?? ???????? ??????? ???, ????? ??? ?? ???? ??? ?? ??????/?? ???? ????? ???????? . 0205_whistling ??????,??????? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ?????? ? ???? ,? ?? ??? ??? ??????? ??? ? ????????, ????? ??? ?? ???????? ??? ?? ? ?? ?????????, ??? ?? ??? ????? ???? ???? ??????... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ми срби смо стварно прво ИНАТ, па тек онда Православље. ајде да причамо о позитивним стварима из југе, још једном се извињавам свима што сам подигао притисак теми ка политици. оно - култура, спорт, музика, ваљда је било још нешто позитивно, сем скијања на Јахорини и купања на Хвару? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Па ево, да кажем да ми је јако жао што нисам одржала пријатељство са једном Маријом, Словенком из Радеча, коју сам упознала радећи као студент на сајму технике,једне лепе године, 1983. Спријатељиле смо се јако брзо,радила је на штанду до мога за неке Словенце,,, Звала ме је касније да идемо на море у Пореч скупа, али ето... Јављала ми се и касније,али живот... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ?? ???? ??? ??????? ???? ????, ?? ??? ???? ???????????. 0405_feel 0205_whistling 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ?? ???, ?? ????? ?? ?? ?? ???? ??? ??? ????? ??????? ???????????? ?? ?????? ???????, ????????? ?? ??????, ???? ??? ???????? ?????? ??? ??????? ?? ????? ???????,????? ???? ??????, 1983. ???????????? ??? ?? ???? ????,?????? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ???? ????????,,, ????? ?? ?? ??????? ?? ????? ?? ???? ? ????? ?????, ??? ???... ??????? ?? ?? ? ???????,??? ?????... ... ?? ???? ???? ???? ????????, ?? ??? ???? ????? ?? ?????????? ??????? ?? ???. 0110_hahaha ??? ?? ?????? ????????, ?? ???? ??? ?? ???? ???? 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 Nema nostalgije tog tipa, ali ima nostalgije za duhom, duhom mog grada-ljudi. Kada cujem Evropa, da mi nije toliko tuzno bilo bi stvarno mnogo smesno. Beograd nije Evropa, Beograd je svet samo smo mi to malo zaboravili 0205_whistling Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Moram da prokomentarišem teoremu o ex-yu. Mi sami sebe nemožemo da smislimo a kamoli da živimo u tamo nekoj yu. Mi toliko mržnje imamo prema ljudima koji su deo tela naše crkve da prosto ne mogu da zamislim da možemo da živimo sa ljudima druge konfesije. NEMA ŠANSE... Bog da 'prosti ex-yu :cheesy2: БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=W6z9kcGr_mg&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Децембар 11, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 11, 2009 Jugoslavija je cerka Srbije i zaista lepa i plemenita ideja da objedini svu bracu u jednoj drzavi ali nazalost u mnogim trenucima njenog postojanja nije postojalo dovoljno razumevanja i pameti pa se sve pretvorilo u tragediju ! Polako ali sigurno se primicemo vremenu kada opet nece biti granica u ex yu ali ovoga puta u euroslaviji ! Trenutno je ta EU ideja vodeca i u Srbiji i u Hrvatskoj i bice sve do trenutka dok ne budemo usli u tu nad drzavnu tvorevinu a onda cemo se i jedni i drugi latiti posla da to sto pre srusimo jer ce sigurno da nam uguse neka prava !!! Kad celjad nisu besna ni kuca nije tesna al kod nas na Balkanu to bas i nije tako !!! Pa kad krene evropski parlament ,rasprave , blokade a srpski i hrvatski poslanici vec veoma dobro istrenirani za blokade parlamenta ,,,hhehe kakvi ce tad sokovi da nastanu u EU !! Ima da nas izbace otuda ko kuferi ili ce da nam oduzmu poslovnu sposobnost (pravni lek za neuracunljive osobe) i da nam postave Lajcaka za staratelja !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука