R.Žiskar Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Bio si super Jesi odneo cvet?; ) Ако јесте, боље да га је Јовани дао... Иначе, врло лепо и паметно излагање. МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 11, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Видим да их је у петом исечку "разбио" МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Церски вук Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Гледао сам емисију. Добар је био и љубазан је био. Него приметио сам да је она плава симпатична девојка из Крагујевца, много темпераментна, када је рекла да у Србији има људи који би мењали систем одмах је прекитуна. Да ли се то мени чини или не заиста не знам. Због ње сам и одгледао емисију до краја. Наравно и због Марка. Него кад је Марко рекао да подржава увођење сексуалног васпитања ради смањења абортуса, једна од водитељки је рекла :"Ајмо један алпауз, будуће свештено лице подржава сексуално васпитање" можда је нисам у потпуности цитирао али у том смислу је нешто било. Таква реакција ме је шокирала, што сам приметио да је и Марка такође, ју шта раде предрасуде од људи. Још једном браво за мог имењака! Свака му част! МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Иначе не волим ову емисију, али сам прегледао на линку. Не волим јер: А и толико причају њих 5 са неким својим ставовима да се гости мало чују... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Иначе не волим ову емисију, али сам прегледао на линку. Не волим јер: А и толико причају њих 5 са неким својим ставовима да се гости мало чују... A i glave im nepokrivene i kose raspustene! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 A i glave im nepokrivene i kose raspustene! Мало си промашио....много. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Bolje ja da pogresim nego toliki zeludci da ostanu prazni nedeljom... Mis'im... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Па каква је ово емисија , када ће неко да постави да чујемо шта је наш Марко причао ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 емисија је постављена мало горе. хвала на похвалама браћо. трудимо се У ШТО ВЕЋУ СЛАВУ БОЖИЈУ доле ГРАНД! хехе Дејан, Јевсевије, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Браво, Марко! МАРКО Мaленчић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МАРКО Мaленчић Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 http://www.prva.rs/media/galleryPopup.jsp?mediaId=17462&mediaSetId=6103&position=1&type=0&itemId=142&seriesId=6 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука