Лидија Миленковић Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Значи, ово кад сам видео умало се нисам шлогир`о... Cokolada sa Bacon je ustvari odlicna kombinacija. Moja omiljena je Chuao ( http://chuaochocolatier.com/ ) iako i ta Vosges nije losa. Milke su najgore komercijalno smece , nesto poput MCdonalds za hranu. Srecom sve je vise malih proizvodjaca koji prave odlicne cokolade od pravih sastojaka; odlazak u cokoladnu sekciju u recimo Whole Foods je pravi uzitak. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Dan bez cokolade je propao dan. Na zalost ovde nemam neki izbor, tajvanci imaju cudan ukus i najvoledu neku japansku cokoladu koja je previse gorka , ovde je sve slatko sem kolaca i cokolade .Jedine dve pristojne cokolade koje mogu da nadjem su toblerone i kinder cokolade . Moja najomiljenija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 @@Zeebedee, Свака част, али мени је та комбинација непојмљива... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Veruj mi samo probaj odusevices se; ja sam prvi put probao bacon u chocolat trufles i nisam ni znao sta je. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Interesantno ovo su Ingredients od jedne kvalitetne cokolade http://shop.equalexchange.coop/chocolate/chocolate-bars/organic-chocolate-bar-very-dark.html Organic Chocolate Liquor, *Organic Raw Cane Sugar, *Organic Cocoa Butter, *Organic Unrefined Whole Cane Sugar, *Organic Ground Vanilla Beans. *Fair Trade ingredient. By weight 100% Fair Trade Content. A sada za poredjenje Milka: Sugar, chocolate, skim milk, cocoa butter, milkfat, soy lecithin, hazelnut paste, artificial flavor. artificial flavor, cacao butter, cacao mass, cane sugar, grape extracts, milk fat, skim milk powder, soy lecithin Ovo je recimo; sta je artifical flavor koji se nalazi u Milkama http://articles.chicagotribune.com/1989-10-26/entertainment/8901250660_1_cocoa-bean-real-chocolate-chocolate-expert Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Ја, рецимо волим када се у мору шећера и слаткоће чоколаде нађе нешто киселкасто, што освежава. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Zar ovo još postoji? Ovu etiketu nisam video desetljeće bar. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Слатко не волим.............не једем! Тачније, ријетко када узмем нешто да засладим! Али, ову чоколаду волим http://static.nacional.hr/img/36fc2e8f576dcb25138d0778ffc1222b_700x550.jpg Таша је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Слатко не волим.............не једем! Тачније, ријетко када узмем нешто да засладим! Али, ову чоколаду волим Kako ne volis slatkise?!? Ja zbog njih ne mogu da odrastem Prica koju ce napisati nema bas direktnu vezu sa cokoladom al' ... Ove kombinacije sa papricicom su sjajne. Pre nekoliko godina u lokalnoj poslasticarnici su tog leta prodavali sladoled od cokolade sa chilli ukusom. Jos pamtim taj ukus slatko rezkast. Sledece sezone ga nije bilo, kazu nije bio trazen, valjda sam ga jela samo ja Биљана је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 3, 2013 Пријави Подели Написано Јун 3, 2013 Kako ne volis slatkise?!? Пијем слатку кафу! И то ми је сасвим довољно слатког дневно све преко тога ми је превише! Буде ми мука! Мислим, поједем ја, али могу бити и да не поједем! А што се тиче ове чоколаде са чилијем, она баш има ту идеалну комбинацију слатког, горког и љутог и то је оно што волим! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука