Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Britanski arheolog i antropolog Meri Liki je u vulkanskim stenama pronašla okamenjene tragove prvog čovekovog bića. Duboko se zamislila nad saznanjem da je taj davnašnji predak čoveka (hominid) koračao po vulkanskom pepelu u potrazi za hranom da je moguće da je na tren zastao i osvrnuo se kako bi proverio da li mu preti opasnost, a potom nastavio dalje da korača u potrazi za hranom. Iza tog, tako jednostavnog, a potresnog saznanja, zapisala je: „Ovaj pokret, tako snažno ljudski, prevazilazi vreme. Pre 3,7 miliona godina daleki predak je iskusio – baš kao vi i ja – trenutak sumnje.”Taj pogled preko ramena odredio je njegov hod u prošlim vremenima.lobanja koju je Mary otkrila 1959. godine, a stara je preko 1.75 miliona godinaSin Meri Liki je 1969. godine pronašao u Keniji prvu kompletnu lobanju hominida, koji je u naučnoj klasifikaciji označen kao vrsta ausralopitekus – južni majmun.Nauka danas raspolaže nizom dokaza koji su svedočanstva o neprekidnoj borbi čoveka da se prilagodi prirodi i prirodu prilagodi sebi i svojim potrebama.Zajedno je radila sa svojim mužem Luisom, sa kojim je razvila sistem za razvrstavanje kamenih alatki, a posle njegove smrti postala je vodeći paleoantropologist.Meri Liki rođena je u Londonu 6. februara 1913 godine, a svoje putovanje po ovom svetu završila je 9. decembra 1996. godine.Autor: S.P.Izvor: WikipediaFoto: google Изворник: Светплус Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Google је данас посветио њој насловну страницу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 У колко паре да ће сад на овој теми да се скупе еволуционисти и креационисти и да крене клање? (И сви заједно да пљују по Теорији џинова, наравно!) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 У колко паре да ће сад на овој теми да се скупе еволуционисти и креационисти и да крене клање? (И сви заједно да пљују по Теорији џинова, наравно!) To i ja sad čekam, nego prošlo već pola sata i ništa, nešto mi to čudno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 У колко паре да ће сад на овој теми да се скупе еволуционисти и креационисти и да крене клање? Шта ?! Па то је фосил изумрле врсте мајмуна од пре неколико хиљада година. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Шта ?! Па то је фосил изумрле врсте мајмуна од пре неколико хиљада година. Више ми личи на ретардираног џина заосталог у развоју, ал ајд да ја не држим банку кад ви нисте спремни да се суочите са истином, да ја лепо направим кокице и гледам како пљушти наука са обе стране Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Више ми личи на ретардираног џина заосталог у развоју, ал ајд да ја не држим банку кад ви нисте спремни да се суочите са истином, да ја лепо направим кокице и гледам како пљушти наука са обе стране Чекамо Григорија и Акуилиуса да суоче мишљења Такве ствари у сарадњи са абортусом, геј парадом и АС су покретачка снага жестоких расправа. Не, ова тема не треба бити таква. Доста је било тих глупости. Мислим да је већ све речено и то више пута. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Očigledno da je u pitanju beba džina... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука