Ignjatije Написано Фебруар 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Spremni smo za nuklerni rat sa SAD Izvor: Beta Pjongjang -- Severna Koreja tvrdi da je spremna da uđe u nuklearni rat sa SAD, pošto je Vašington pozvao Pjongjang da ispuni svoje obaveze po pitanju denuklearizacije. Foto: Beta/AP Tokom redovnih vojnih vežbi, lider Severne Koreje Kim Džong Un rekao je da su Korejci "spremni za svaki rat u kome bi se koristilo i konvencionalno i nuklearno oružje". On je, takođe, odbacio mogućnost ikakvog dijaloga sa trenutnim vlastima SAD, navodeći da "nema želje da se pregovara sa besnim psima". Mediji su ranije spekulisali o mogućim razgovorima između SAD i Severne Koreje. Specijalni američki predstavnik za Severnu Koreju San Kim izrazio je tokom posete Pjongjangu razočaranje jer nije uspeo da se sastane sa predstavnikom Severne Koreje. Ovo je podstaklo glasine da će SAD pokušati da stupe u dijalog sa Pjongjangom. Portparol Stejt departmenta Džen Psaki, međutim, je kasnije rekla da je dijalog isključen, sve dok Severna Koreja ne ispuni svoje obaveze o denuklearizaciji. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ne zabranjuje NSA pristup sajtovima. NSA ne moze da zabrani korejski sajt u srbiji.. Jel vidis da sve sto ti napises gotovo da nikakve povezanost sa mozdanim celijama nema Jel ti nije lakse da sednes, i lepo da priznas da si pogresio i da nisi bio u pravu? Mislim, znam da je tesko, al znas kako, kad tad ces to morati da uradis a ja bih voleo da to bude bas ovde na ZRU... moze i neka festa da se napravi povodom tog dogadjaja nije istina, valjda si cuo za termin digitalni rat, tu ti spada izmedju ostaloga upravo i ovo sto prica baron Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 nije istina, valjda si cuo za termin digitalni rat, tu ti spada izmedju ostaloga upravo i ovo sto prica baron Baron po obicaju lupa gluposti a odavno je prestalo da me iznenadjuje sto se pojavljujete vi forumasi koji mu "drzite stranu". Dakle u s.Koreji je sve super a zapadna propaganda nam ne dozvoljava da to vidimo. Na pitanje gde su korejski sajtovi zabavnog karaktera Baron kaze Amerika ih blokirala. Amerika blokirala internet cele jedne drzave da niko u svetu ne moze da ih otvori. Kolko se secam i ti se bavis digitalnim internet poslovima pa mi reci gde se ova baronova tvrdnja nalazi na skali od "potpuna glupost do neverovatna idiotarija"? Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Baron po obicaju lupa gluposti a odavno je prestalo da me iznenadjuje sto se pojavljujete vi forumasi koji mu "drzite stranu". Dakle u s.Koreji je sve super a zapadna propaganda nam ne dozvoljava da to vidimo. Na pitanje gde su korejski sajtovi zabavnog karaktera Baron kaze Amerika ih blokirala. Amerika blokirala internet cele jedne drzave da niko u svetu ne moze da ih otvori. Kolko se secam i ti se bavis digitalnim internet poslovima pa mi reci gde se ova baronova tvrdnja nalazi na skali od "potpuna glupost do neverovatna idiotarija"? vidi kako je u sjevernoj koreji ja nemam pojma, znam samo da su korejanci i jedni i drugi dosta napredan narod, neke sam imao prilike da upoznam i mnogo su mi drugaciji od kineza, zao mi je sto su ih ameri i rusi uspijeli podijeliti i zavaditi, medjutim sami su si za to najvise krivi, to je moj horizont i vidikovac sto se koreje tice, ja to do sada nisam ni komentarisao, ja sam komentarisao americka posla kad je internet u pitanju, postoji itekako cenzura, nemam ja nista protiv toga da amerikanci uredjuju u svojoj americi pristup informacijama, pa nek ukidaju koliko hoce ruske sajtove u americi koji su pljuvali po nato agresiji na jugoslaviju i slicne stvari, nemam nista protiv toga, oni imaju to zakonski rijeseno u americi, ali na zalost oni idu mnogo sire od svojih drzavnih granica u tome i to je ono sto smeta i protiv cega ja pisem i slazem se sa baronom, ti ako nisi informisan pocuj tudju argumentaciju a nemoj odma da sudis kako nesto nema "veze sa mozgom" ta kovanica ti je omiljena, a zapravo govori ponajvise o tebi samome... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Amerika blokirala internet cele jedne drzave da niko u svetu ne moze da ih otvori. u tolikom obimu nije moguce blokirati nikoga, nego da fizicki unistis telekomunikacije neke drzave sa inostranstvom.... medjutim moguce je zabraniti pristup u evropu, svaki server ima svoju fizicku lokaciju i identifikaciju, jako ih je prosto blokirati lokalno, kina to radi od pocetka interneta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 u tolikom obimu nije moguce blokirati nikoga, nego da fizicki unistis telekomunikacije neke drzave sa inostranstvom.... medjutim moguce je zabraniti pristup u evropu, svaki server ima svoju fizicku lokaciju i identifikaciju, jako ih je prosto blokirati lokalno, kina to radi od pocetka interneta Da znam to, i moj sajt je blpkiran u par zemalja. Ali to je potpuno drugacije od ovog sto lup... prica baron. Ne pricamo o tome da neka zemlja svojim gradjanima zabrani pristup nekim sajtovima, govorimo o tome da neka zemlja onemoguci drugoj zemlji da njeni serveri budu dostupni bilo kome... Aj razmisli malo i kazi da to nije stvar koja sa mozgom, veze, nema.... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2015 S. Koreja ispalila rakete,preti SAD Izvor: Tanjug Seul -- Severna Koreja ispalila je dve rakete kratkog dometa u Istočno more i zapretila da će izvesti "nemilosrdne udare" protiv SAD i Južne Koreje. Foto: Beta/AP (Ilustracija) Južnokorejska agencija Jonap je javila da su rakete ispaljene uoči samog početka zajedničkih godišnjih vojnih vežbi Južne Koreje i SAD, što je razjarilo Pjongjang, preneo je AFP. "Situacija na Korejskom poluostrvu je ponovo na pedalj od ivice rata. Sredstva kojima bi se izborili sa agresijom i ratom američkih imperijalista i njihovih sledbenika nije ni dijalog, niti mir. S njima se treba obračunati samo nemilosrdnim udarima ", navela je agencija KCNA reči portparola Korejske narodne armije (KPA). Zajedničke vežbe Južne Koreje i SAD trajaće osam nedelja, velikog su obima i u njima učestvuje oko 200.000 korejskih i 3.700 američkih vojnika. Ovogodišnji manevri će obuhvatiti u posebnom segmentu i kompjuterski simuliranu vežbu, a angažovane su vazduhoplovne, kopnene i pomorske snage. Portparol KPA je te vežbe nazvao "opasnim nuklearnim ratnim vežbama za invaziju na Severnu Koreju", kao i "neoprostivom ratnom histerijom nečasnih neprijateljskih snaga". Severnokorejski lider Kim Džong-Un apelovao je pre dva dana na vojsku da se pripremi za rat sa SAD i njihovim saveznicima. "Situacija u kojoj je veliki rat za nacionalno ujedinjenje neminovan zahteva da sve jedinice Korejske narodne armije postanu jedinice elitne Garde u potpunosti spremne za rat -politički i ideološki, u vojnoj tehnici i materijalu", poručio je Kim, prenela je KCNA. Pjongjang svake godine pojačava ratobornu retoriku u vreme održavanja zajedničkih američko-južnokorejskih vojnih vežbi zbog kojih uvek dolazi do porasta tenzija na podeljenom Korejskom poluostrvu, navodi AFP. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ким није луд да започне рат. Морао би да се опрости са луксузом и он и жена му. Нема ту идеологије, исто као у Србији, само власт и привилегије. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Једина ствар коју је Ким Џонг-Ун освојио је кутија са крофнама... Млађони and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ким није луд да започне рат. Можда до скора. Док није набацио нов стајлинг. Сада делује опасније него икад. Ајд признај како се осећају Амери када им овакав лик запрети Kim Džong Un ima novu frizuru - i apsolutni je hit CNN je čak novoj frizuri posvetio i prilog. Pogledajte zašto: Извор http://rs.n1info.com/a36894/Svet/Svet/Kim-Dzong-Un-ima-novu-frizuru-i-apsolutni-je-hit.html Млађони and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 On mora stalno da odrzava te tenzije i price da bi drzao narod pod kontrolom i strahom od zapada. Najbolje kontrolises uplasene ljude.. a ako se boje "zlog zapada" oni ce u Kima da gledaju ko u bog.. Благовесник and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 kud nemam projektile dugog dometa, poklonio bi mu odma 100 komada, taman crko odma Ignjatije, Млађони and zuti car је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 А и политичари у САД мало к....у, д`извинете... С. Кореја је далеко да буде њима било каква претња, само их користе као баба-рогу да плаше народ. Код да им недостају непријатељи... Плутон, Млађони and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2015 kud nemam projektile dugog dometa, poklonio bi mu odma 100 komada, taman crko odma Путин је позвао малог великог вођу на јубиларну војну параду поводом 70. година од победе над наци Немачком: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=12&dd=19&nav_id=938348 Е, он може да му да ракете дугог домета. Само ако га Амери довољно изнервирају. Оно, кад мало боље размислиш, одакле СК атомске бомбе уопште. Одатле могу и ракете да стигну. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ајд признај како се осећају Амери када им овакав лик запрети Без тебе!, што би рекли у Подгорицу, мислим да им се сере када виде овог човека... Без сумње.. Ignjatije and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука