Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Феноменална страница! Подсећа ме на наше мотивационе постере Веома, веома креативан начин мисионарења... узмите пелцер... https://www.facebook.com/HyperdoxHerman Срђан Шијакињић, obi-wan, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Колко су добри! Хвала на овоме! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Vidi, duhovna braća u svakom smislu te reči Баба and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ај нека га неко позове да дође код нас, има онај подфорум на енглеском. Кажите да би нам била част да дође овде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=431238043612830&set=a.410106502392651.89880.276860542383915&type=1&theater Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Мало глупо питање, ал де да кликнем да му пустим поруку и где је подфорум на енглеском код нас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ja sam mu poslala mejl na adresu koju sam nasla na njegovom blogu Odeš na About, tu je neki opis, i lista blogova. Možda i upali Ali bilo bi lepo da ima nekoliko pozivnica... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ја му посло на сајту тамо, нашо де на зид да му ставим. Још нашо и онај подфорум на руском и енглеском, па и то линково. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Brišu linkove na druge sajtove, i ja sam to prvo uradila "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ustvari, glupa sam, na stranama komentari drugih idu u odvojenu sekciju "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Okej, A.Radovanovicu, ime na FB-u ti je superkul RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ма ставио сам то да ме нико не би цимо, јер ми ово служи само да гледам интересантне странице, типа неке православне и слично, немам ниједног пријатеља, нит ми ФБ служи за то. Претходни, прави, налог који сам имао сам обрисао (фала људима са сајта који су ми рекли како). Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ja sam jednom htela da obrišem nalog, a onda je FB počeo da mi nudi savetovanje i terapiju uz pomoć koje ću prevazići probleme koji su me nagnali da zatvorim profil, pa sam odustala Nego, mi pozvasmo onog Hermana, i sajt krenuo da nam pada? Teorija zavere 301 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Јок, него поп избацио оно о пријављивању оног профила па онда сајт пао. То је далеко логичније објашњење Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 логичније "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука