Церски вук Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Да ли сте некада били у ситуацији да нисте схваћени од стране своје околине? Мени се то дешава од раног детињства, у последње време све чешће. Ја бих живео неким другачијим животом, али се од мене очекује да живим животом "савременог човека". То више не могу да издржим. Најрадије бих отишао и живео у природи, живот у складу са природом. У садашњем времену је то чудно већини људи, али за мене је то једна обична ствар. Заправо, мене природи вуче то што нема похлепних, завидних, пакосних људи који све чине да другом буде лоше, нажалост али таква је већина људи. Поред свега тога волим људе. Последњи пут када сам причао са братом о овоме, он ми је рекао да ако је то моја одлука и ако ћу се тако осећати испуњено да урадим како ми душа иште. Никада се нисам усудио да то поделим са родитељима, јер се плашим њихове реакције. Можда је монашки живот што мени одговара? Сви савети су ми добродошли. У овом тренутку док вам ово пишем осећам да нећу још дуго моћи да издржим тепмо савременог живота. Јадранка-Дервента, Лазар, Драгана Милошевић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Нема ту савета. Ради како ти срце налаже. Слушај своје срце и живи... keka, DYNABLASTER, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Znaš kako, shvatanje između ljudi je teško dostižna stvar... Suštinski da te drugi razume, jako je teško; uvek postoji jedan deo čoveka koji je tajna i njemu, a kamoli drugima oko njega... Ko zna šta će se zbiti sa bilo kim od nas; možda odeš u monaštvo, a možda i ne, ali da sam na tvom mestu, trudila bih se da se ne opterećujem time šta bi trebalo uraditi. U svakom slučaju, znaćeš kad dođe vreme. A do tad, uživaj dancedance Срђан Шијакињић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragan Radomirovic Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ене природи вуче то што нема похлепних, завидних, пакосних људи који све чине да другом буде лоше, нажалост али таква је већина људи Ali u sumi ima vuk kirios1, RYLAH, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Ако не знаш где ћеш - крени право. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Церски вук Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 ДанкаМ, разумем шта хоћеш да кажеш. Трудим се већ више година да не мислим тако али једноставно сваки пут се вратим на такво размишљање. Можда је то мој животни пут, не знам шта да кажем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Отиђи у неки манастир, проведи тамо десетак дана, па види да ли ти одговара такав начин живота. Једно животно искуство више а можда и путоказ за будућност. Ignjatije, keka and Silence је реаговао/ла на ово 3 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Церски вук Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Ali u sumi ima vuk Лакше бих се снашао са вуковима него са људима. Можда и јесам вук у човечијем телу. Сами Бог зна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 @@Церски вук, Izvini na intruzivnosti , a koliko imaš godina, ako nije tajna? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Можда и јесам вук у човечијем телу. Нешто овако : http://www.youtube.com/watch?v=JDWPHLS8ZJc http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Da, Jadranka je upravu! Za to i postoji iskusenicki zivot "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Или овако : keka, Церски вук, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Церски вук Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Нешто овако : http://www.youtube.com/watch?v=JDWPHLS8ZJc Или овако : Могло би се рећи тако нешто. Али више друго. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 31, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 Али више друго. Е, то ми се свиђа, брате Само напред и нека је благословено..... и на чврстим темељима утврђено. Драгана Милошевић and Церски вук је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Церски вук Написано Јануар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2013 @@Церски вук, Izvini na intruzivnosti , a koliko imaš godina, ako nije tajna? Ма, ништа. Није тајна 17. Не мислим да је до година, него је неко једноставно рођен за нешто. Још од малих ногу сам примећивао да сам другачији од мојих вршњака, зрелији са схватањима и са свим осталим. Можда сам рођен у погрешно време. zlata and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука