Jump to content

Нико не може да ме схвати

Препоручена порука

Да ли сте некада били у ситуацији да нисте схваћени од стране своје околине? Мени се то дешава од раног детињства, у последње време све чешће. Ја бих живео неким другачијим животом, али се од мене очекује да живим животом "савременог човека". То више не могу да издржим. Најрадије бих отишао и живео у природи, живот у складу са природом. У садашњем времену је то чудно већини људи, али за мене је то једна обична ствар. Заправо, мене природи вуче то што нема похлепних, завидних, пакосних људи који све чине да другом буде лоше, нажалост али таква је већина људи. Поред свега тога волим људе. Последњи пут када сам причао са братом о овоме, он ми је рекао да ако је то моја одлука и ако ћу се тако осећати испуњено да урадим како ми душа иште. Никада се нисам усудио да то поделим са родитељима, јер се плашим њихове реакције. Можда је монашки живот што мени одговара? Сви савети су ми добродошли. У овом тренутку док вам ово пишем осећам да нећу још дуго моћи да издржим тепмо савременог живота.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 56
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Znaš kako, shvatanje između ljudi je teško dostižna stvar... Suštinski da te drugi razume, jako je teško; uvek postoji jedan deo čoveka koji je tajna i njemu, a kamoli drugima oko njega... 

Ko zna šta će se zbiti sa bilo kim od nas; možda odeš u monaštvo, a možda i ne, ali da sam na tvom mestu, trudila bih se da se ne opterećujem time šta bi trebalo uraditi. U svakom slučaju, znaćeš kad dođe vreme. A do tad, uživaj dancedance  :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

ене природи вуче то што нема похлепних, завидних, пакосних људи који све чине да другом буде лоше, нажалост али таква је већина људи

Ali u sumi ima vuk

Подели на овим сајтовима

ДанкаМ, разумем шта хоћеш да кажеш. Трудим се већ више година да не мислим тако али једноставно сваки пут се вратим на такво размишљање. Можда је то мој животни пут, не знам шта да кажем.

Подели на овим сајтовима

Отиђи у неки манастир, проведи тамо десетак дана, па види да ли ти одговара такав начин живота.

Једно животно искуство више а можда и путоказ за будућност.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Али више друго.

Е, то ми се свиђа, брате :drugarstvo:

Само напред и нека је благословено..... и на чврстим темељима утврђено.

Подели на овим сајтовима

@@Церски вук,

Izvini na intruzivnosti :), a koliko imaš godina, ako nije tajna? 

Ма, ништа. :) Није тајна 17. Не мислим да је до година, него је неко једноставно рођен за нешто. Још од малих ногу сам примећивао да сам другачији од мојих вршњака, зрелији са схватањима и са свим осталим. Можда сам рођен у погрешно време. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...