Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Tvrdim da su Kinezi bolesnici koji nemaju ni trunke empatije i saosećanja prema bilo kom živom biću osim prema samome sebi. Oni su valjda naučeni da ignorišu tuđu bol i patnje. мора да паркетарски љубимци имају више емпатије greengrin greengrin greengrin него, шта ћемо с овију? Анастасија, Александрида, Ромејац and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Кина – друга страна медаље BMV-om 535 IL po Kini Николa and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Da. Nemaju dushu uopste. и после мене опомињу кад објасним да си застранио ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 "Окачене балване о дебеле канапе гурају према деци двојица крупних косооких , деца се бране од "насртаја" балвана." Реч је о уобичајеној вежби за кик-бокс у индокини. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343944947' post='687318] мора да паркетарски љубимци имају више емпатије greengrin greengrin greengrin него, шта ћемо с овију? То су свети Цркве , што уопште не негира културу Кинеза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343945216' post='687321] и после мене опомињу кад објасним да си застранио Zato si ti tu da me ispravis Zezam se bre malo, zezam covece. Sto si taki bukvalista, cak veci i od mene. Pusti me malo ima i drugih forumasa. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 То су свети Цркве , што уопште не негира културу Кинеза. сем тога што је судити народу одокативном методом катастрофа, довољно је да негира ове две изјаве: Tvrdim da su Kinezi bolesnici koji nemaju ni trunke empatije i saosećanja prema bilo kom živom biću osim prema samome sebi. Oni su valjda naučeni da ignorišu tuđu bol i patnje. Da. Nemaju dushu uopste. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Zato si ti tu da me ispravis Zezam se bre malo, zezam covece. Sto si taki bukvalista, cak veci i od mene. Pusti me malo ima i drugih forumasa. нисам, ал је лепо да ти неко обрати пажњу видим, без смајлија зезање ја те уопште не пратим, није ваљда да се осећаш прогоњен? DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343945921' post='687327] сем тога што је судити народу одокативном методом катастрофа, довољно је да негира ове две изјаве: https://www.pouke.org/forum/topic/20419-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D1%83-%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D1%85%D1%83%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B5/page__st__12#entry687319 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 https://www.pouke.org..._12#entry687319 прочито већ не волим кину, чак за систем немам ниједну лепу реч, ал за кинезе имам и-ха лепих прича ако не капираш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343946192' post='687331] прочито већ не волим кину, чак за систем немам ниједну лепу реч, ал за кинезе имам и-ха лепих прича ако не капираш. Занимљиво и ја на исти начин правдам Србе за разлику од Србије... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 Занимљиво и ја на исти начин правдам Србе за разлику од Србије... за нас мало има оправдања, ми смо одавно баталили комунизам ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343945921' post='687327] сем тога што је судити народу одокативном методом катастрофа, довољно је да негира ове две изјаве: KoKo, on August 02 2012 - 22:22, said: Tvrdim da su Kinezi bolesnici koji nemaju ni trunke empatije i saosećanja prema bilo kom živom biću osim prema samome sebi. Oni su valjda naučeni da ignorišu tuđu bol i patnje. Ignjatije, on August 02 2012 - 23:01, said: Da. Nemaju dushu uopste. Ne montiraj ! Ja sam to kroz salu rekao za ateiste koji i sami kazu da nemaju dusu. I okanime se vise covece.Prestani da glumis nekog mog psihijatra i da me vredjas po raznim temama. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 KoKo, on August 02 2012 - 22:22, said: Tvrdim da su Kinezi bolesnici koji nemaju ni trunke empatije i saosećanja prema bilo kom živom biću osim prema samome sebi. Oni su valjda naučeni da ignorišu tuđu bol i patnje. Ignjatije, on August 02 2012 - 23:01, said: Da. Nemaju dushu uopste. Ne montiraj ! Ja sam to kroz salu rekao za ateiste koji i sami kazu da nemaju dusu. I okanime se vise covece.Prestani da glumis nekog mog psihijatra i da me vredjas po raznim temama. аман, батали се параноје да те гоним и умишљања да ти изигравам психића нит те монтирам нит ме занима да ти развијам манију гоњења него сам цитирао два слична спорна коментара и одговорио на њих. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 2, 2012 Пријави Подели Написано Август 2, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343946413' post='687336] за нас мало има оправдања, ми смо одавно баталили комунизам ... Ти си ко онај лик из достојевског , који каже што више волим човечанство то више презирем овог нашег сељака Руса. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука