Sudija Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Dobro je primeceno , ali bilo bi pozeljno da narodni pevac , pod najhitnije , promeni naslov u " Bitka na Kosovu " . Ti kad pevaš pevaj "bitka na Kosovu" a kad koristiš stručnu terminologiju koja definiše određenu stvar,situaciju i sl,moraš gledati da ista bude odgovarajuća. Npr.u našem narodu je odomaćen izraz "sablja Dimiskija" iako ne postoji nikakva sablja pod imenom dimiskija,izuzev u narodnim pesmama,ali zato postoji sablja Damašćanka. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 mi uvek za sve imamo krivca i uvek je neko kriv Visoka politika uvek zahteva krivca,bilo i biće tako,ništa novo .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Opravdanje za neznanje. Ne može.Zna se šta je boj a šta bitka. ја не знам каква је разлика? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 ја не знам каква је разлика? Evo nek ti prvo objasni Avokado,voleo bih da ga čujem .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Јел могуће да је тема са једне кудикамо значајне ствари скренута на питање да ли ће се нешто назвати битком или бојем? feeble, Срђан Шијакињић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Јел могуће да је тема са једне кудикамо значајне ствари скренута на питање да ли ће се нешто назвати битком или бојем? Kratka digresija u službi edukacije onih koji nešto ne znaju,ili im treba pojašnjenje,nije skretanje sa teme niti će ikad biti.A to da li je određeni sukob boj ili bitka je značajna stvar. Kneginja Milica je posle Kosovske bitke određeno vreme boravila na dvoru Vuka Brankovića.Da je Vuk Branković bio izdajnik u bilo kom smislu,teško da bi se kneginja Milica udostojila da boravi na njegovom dvoru. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 па може ли ми неко објаснити ? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2013 Vratite se na temu, a za drugo otvorite drugu... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука