Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Zdravo Mocarte. Eto mene. Nadam se da ce poruka da stigne, jer vidim da je nesto ovde drasticno menjano, a ja po obicaju ne mogu da se snadjem odmah, ali valjda cu uspeti. Treba mi tvoja pomoc kao i obicno. Volela bih da znam kako da dodjem do ovih cirilicnih fontova. Dopadaju mi se. Ne samo na ovoj slici vec i na prethodnoj gde se pored slova, fontova, nalaze note. Ima jos puno lepih. Ako mozes da mi kazes gde da ih nadjem, bila bih ti zahvalna. Hvala.

Sada sam na ovoj adresi jer na onoj staroj nisam mogla nikako da se ulogujem pa sam morala da promenim.

HVALA. Cujemo se.

Подели на овим сајтовима

Zdravo Mocarte. Eto mene. Nadam se da ce poruka da stigne, jer vidim da je nesto ovde drasticno menjano, a ja po obicaju ne mogu da se snadjem odmah, ali valjda cu uspeti. Treba mi tvoja pomoc kao i obicno. Volela bih da znam kako da dodjem do ovih cirilicnih fontova. Dopadaju mi se. Ne samo na ovoj slici vec i na prethodnoj gde se pored slova, fontova, nalaze note. Ima jos puno lepih. Ako mozes da mi kazes gde da ih nadjem, bila bih ti zahvalna. Hvala.

Sada sam na ovoj adresi jer na onoj staroj nisam mogla nikako da se ulogujem pa sam morala da promenim.

HVALA. Cujemo se.

наравски... фонтове ми је послала Данијела.Чим дођем до линкова поставићу их

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Volela bih da znam kako da dodjem do ovih cirilicnih fontova. Dopadaju mi se. Ne samo na ovoj slici vec i na prethodnoj gde se pored slova, fontova, nalaze note. Ima jos puno lepih. Ako mozes da mi kazes gde da ih nadjem...

Download free архива с мегабајтима ћириличног фонта ( http://kopona.org/tags/Cyrillic/page/1/ ), има доста добрих. Мало је проблем, некад, с неким од графотипа... ј, љ, њ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...