Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

link=topic=2869.msg329114#msg329114 date=1293060695]

Постављена слика

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

:cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra ekstra ekstra ;) algabacaju algabacaju algabacaju :group111: :group111:

Подели на овим сајтовима

link=topic=2869.msg331089#msg331089 date=1293306360]

nije to ništa... 

ja za to dobijam velike pare od Vatikana  0442_feel

ekstra 0442_feel 0442_feel ekstra :) 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0304_smile4

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

ekstra 0442_feel 0442_feel 0304_smile4 ekstra

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

I ja bi da me Vatikan placa, sta treba da uradim ?  0304_smile4

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

I ja bi da me Vatikan placa, sta treba da uradim ?  319.gif

Мораш да позовеш још 500 нових чланова и да напишеш за три дана 1068 порука и да даш за почетак учешће од 200 евра. Онда доживљаваш пробуђење и полако Ватикан креће да ти исплаћује суме слично гао што то ради Гугл. Надам се да ме разумеш?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...