Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mislim da pre ima veze s krstom na njihovoj zastavi nego s "našom" simbolikom 0102_laugh

па како да ти кажем  0110_hahaha

http://en.wikipedia.org/wiki/St_George%27s_Cross

0205_whistling  :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mislim da pre ima veze s krstom na njihovoj zastavi nego s "našom" simbolikom 0102_laugh

па како да ти кажем  :drugarstvo:

To i dalje ne menja činjenicu da im je na dresovima krst sa zastave, jer je krst na zastavi, a ne jer vole krst kao takav  0110_hahaha

Da imaju petokrake, bila bi petokraka  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Mislim da pre ima veze s krstom na njihovoj zastavi nego s "našom" simbolikom :cheesy2:

па како да ти кажем  0110_hahaha

To i dalje ne menja činjenicu da im je na dresovima krst sa zastave, jer je krst na zastavi, a ne jer vole krst kao takav  0102_laugh

Da imaju petokrake, bila bi petokraka  0205_whistling

ете сад, испаде крст светог великомучника Ђорђа пеНтокрака и да није добровољно постао заштитник Велике Британије :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

Tu rečenicu ne baš, ali sam iz Misionarskih pisama između ostalog zapamtio da je mnogo voleo da ih hvali 0205_whistling

No, ja uvek imam gorak ukus u ustima kad se setim kako je njihova crkva nastala - kralj nije mogao da oženi Anu Bolen pa je osnovao svoju crkvu koja će mu dozvoliti to... njah.

Подели на овим сајтовима

Pa govori nam i o crkvi.

Oni su danas jedni od onih koji su najviše zastranili.

Ne venčavaju li oni homoseksualce, i nisu li njima i žene sveštenici i vladike?

и Господ све те грехе једним покретом руке мане а ми останемо кисели  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Pa govori nam i o crkvi.

Oni su danas jedni od onih koji su najviše zastranili.

Ne venčavaju li oni homoseksualce, i nisu li njima i žene sveštenici i vladike?

po meni  su to znaci nezadovoljstva crkvom kakva im je sada...a to znači da su žedni Hrista...kako će do Njega doći.....Bog zna

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Medo, Medo... nisam ja kiseo nimalo, samo smatram da nisu toliko veliki hrišćani, jer em im je crkva osnovana kako bi jedan čovek zadovoljio potrebe svoje pale prirode, em povlađuju potrebama pale prirode i uvode stvari poput tih koje sam pomenuo.

@Mozart:

Kako misliš znaci nezadovoljstva crkvom kakva im je sada?

A ko zna, možda će i Hristos doći do njih. Oni svakako (kao i svaka crkva) misle da su došli do njega.

Подели на овим сајтовима

ма не рекох теби да си кисео, већ да оставља читање ко је већи од кога киселину у устима због дељења које подноси, а не спојних ствари које имамо ...

увек сам у фазону да требамо да кренемо и потенцирамо ствари које спајају, али да исто не занемаримо и ствари које раздвајају ... радост Васкрсења укратко, а не пакао палости иако су оба присутна.

иначе, слажем се са тобом око посрнућа англиканске цркве и Истинитости наше, али није то поента ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...