Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Може, али то ексклузивно име дајемо ономе који за два дана направи 389 постера и напише 1035 порука  0202_238

winter  0442_feel

можда потраје еонима,

видећу да употребим  раскошно знање физике из ОШ

и можда успем са оним што  је патентирао Милевин мужl https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/laie_14.gif

за сад ћу само да се самомотивишем :cheesy2:

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ма пусти ти Управда  t4431, он је све преписивао од мене - у потпису Милева!

0442_feel takeoff https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Може, али то ексклузивно име дајемо ономе који за два дана направи 389 постера и напише 1035 порука  Hristos vaskrse

Јел може спам  0503_music

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Може, али то ексклузивно име дајемо ономе који за два дана направи 389 постера и напише 1035 порука  crossrc

Јел може спам  isus-sinai

Чекамо спам ..... vaistinu

може... :)

Подели на овим сајтовима

Може, али то ексклузивно име дајемо ономе који за два дана направи 389 постера и напише 1035 порука  sHa_sarcasticlol

Јел може спам  0503_music

Чекамо спам ..... sFun_bat

може... nasznak

Уххх... ја то на шалу нећу да се бламирам пред светом  :-[ а не ѕнам како је изводљиво то са постерима  :huh:  whackado

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

0205_whistling, DRAGA BRATIJO,

no, kako uoči Uskrsa (u "pravoslavnoj Srbiji" :smiley:) ne nađoh da kupim uskršnje čestitke ni u gradskoj Crkvi, ni u gradu, to potražih na internetu Ikone Vaskrsenja Hristovog, da bi od njih napravio fotografije tj. uskršnje čestitke.

Negde u to vreme (traženja rešenja za uskršnje čestitke) naleteh na temu "motivacioni posteri" i "kliknu mi" da i od ovog mogu dobiti odlične čestitke.

I stvarno, izdvojih valjda nekih 7-8 sa različitim motivima ali jako poučnih, pa na izradu kod fotografa.

Napravih 10 sa Ikonom Vaskrsenja GOSPODNJEG a ostalo što sam skinuo sa ove teme.

Mnogo lepo je to ispalo. Onda sedoh i piši, piši. Mnogo sam i sam bio blagosloven. Pisao sam mahom ljudima koje retko viđam i koji su iz protestantskih zajednica. Ne samo formalno (srećan Uskrs), već iskreno i lično.

Jedino dve čestitke su bile sa malo "tvrđom besedom".

Skoro smo zaboravili na ovakvu vrstu odnosa. Poštar, čestitka, bliskost, itd.

Naravno, poslao sam nekoliko i e-mailom.

Neki su mi se javili i iskreno zahvalili a neki ćute. 0104_cheesy Nije važno! I da niko nije odgovorio, ja sam bio blagosloven! Hvala Bogu.

Sada sam spremio i čestitku sa onim motivom "braka". Znaš, ono, kad venčani izlaze iz Crkve i "lete" a tekst je super.

ETO, NISTE MOŽDA NI SLUTILI KOLIKO OVI POSTERI IMAJU VREDNOST I KOLIKI JE TO BLAGOSLOV ZA NEKE!

Ja sam još uvek "truba" za izradu istih a i nemam mnogo vremena za učenje ali tu sam da se radujem i divim.

"Mozarte", na tvoje postere i duhovitost se najviše oslanjam! Ne traži mi "autorsko pravo"! 0104_cheesy

S'Bogom!

"NIJE ISKREN,

NITI PRAVEDAN,

onaj ko govori istinu u lice, niti onaj ko je obznanjuje pred svetom,

no onaj ko  IMA LJUBAV i ISTINIT ŽIVOT, i KAD TREBA GOVORI S RAZUMEVANJEM."

Подели на овим сајтовима

bravisimo..... imaš od mene gratis postere...po narudžbini...samo reci koju temu hoćeš...a i drugi će pomići 0442_feel 4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...