Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

сандра,правац пакибитија... па ти сутра објашњавам... што кажу-ресто  bliss jeeee

то је у ствари подсетник за исповест за женску чељад...има ваљда и за мушке

Ajd' važi, mada me uopšte ne inspiriše da idem tamo posle ovoga..Verujem ti na reč.. bu

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не знам зашто, али се осећам јако лепо када сад поново прочитам Снежану.

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa nije to kraj, ja kol'ko znam.  bliss jeeee bliss jeeee Ja se sećam, iz detinjstva, da se maćeha ubila kad joj nije uspela poslednja prevara, tj.kad je čula da je Snežana oživela. Ovde su malo drugačije uradili, tj.ona strada odmah posle prevare, ali opet nema ni govora o tome da ona dolazi kad njih na svadbu, na dvor, bilo gde..Niti da je pozvana..Falsifikat. Gde si to pročitao?? Snow White and The Seven Dwarfs part 1

http://www.zadecu.com/Bajke/snezana-i-sedam-patuljaka.php

http://en.wikipedia.org/wiki/Snow_White

"The vain Queen, still believing that Snow White is dead, once again asks her mirror who is the fairest in the land, and yet again the mirror disappoints her by responding that "You, my queen, are fair; it is true. But the young queen is a thousand times fairer than you."

Not knowing that this new queen was indeed her stepdaughter, she arrives at the wedding, and her heart fills with the deepest of dread when she realizes the truth.As punishment for her wicked ways, a pair of heated iron shoes are brought forth with tongs and placed before the Queen. She is then forced to step into the iron shoes and dance until she falls down dead."

Овде видимо другачији завршетак.

А ево auf Deutsch:

http://www.pitt.edu/~dash/type0709.html#snowwhite

"Da stieß das böse Weib einen Fluch aus, und ward ihr so angst, so angst, daß sie sich nicht zu lassen wußte. Sie wollte zuerst gar nicht auf die Hochzeit kommen: doch ließ es ihr keine Ruhe, sie mußte fort und die junge Königin sehen. Und wie sie hineintrat, erkannte sie Schneewittchen, und vor Angst und Schrecken stand sie da und konnte sich nicht regen. Aber es waren schon eiserne Pantoffeln über Kohlenfeuer gestellt und wurden mit Zangen hereingetragen und vor sie hingestellt. Da mußte sie in die rotglühenden Schuhe treten und so lange tanzen, bis sie tot zur Erde fiel."

Не разумем све, али чини ми се да је исто умрла на свадби у мукама, као и у енглеском преводу.

Чини ми се да има разних завршетака, у зависности од издања и издавача.

Подели на овим сајтовима

Ne kapiram jel' ovo neka prozivka???  bliss jeeee

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

Sad predpostavljam da mi je dzaba da napišem poruku, jer ćete mi je izbrisati, kao i mnoge pre nje.  bliss jeeee

Ipak, ću pokušati. Kao što vi mene danas razapinjete i pljujete, tako su Jevreji na današnji dan pljuvali, vredjali, i razapinjali Hrista. Dobro mi činite. Preživeću, koliko god mi nepravdi i zala činili, i sa Hristom ću se radovati. A vi ćete u večnu muku koja je pripremljena za takve spodobe, uništavače tuđih života, kakvi ste vi.

Setite se mog potpisa. Tako će biti i sa mnom, a ovako sa ovim rodom prokletim, koji večito pravednike razapinje. Kako je bilo Ješama, tako će i vama. Prijatno. bliss jeeee

Neću više dolaziti na ovaj smrdljivi forum. Opušteno. bliss jeeee Samo vas molim, ako iole ljudskosti ima u vama, da mi ne brišete, i ne menjate poruku. Ni ovu ni nijednu drugu. Hvala.

Подели на овим сајтовима

sandra....  nisi valjda pročitačla sve sa pakibitije  0104_cheesy... mislim... šta je sad odjednom...kakva crna prozivka...niko te nije uvredio  bliss jeeee

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

To objasnite na Strašnom Sudu i priložite ove plakate i sve vaše reči..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...