Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

Постављена слика

ОВО САМ САД НАПРАВИЛА!!! ЈУПИ!!! 0104_cheesy 4chsmu1 4chsmu1 bliss jeeee

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rece meni cedo moje,koje zna spanski,da isto vazi i za uzvicne recenice- obrnuti uzvicnik- recenica-klasican uzvicnik.  bliss jeeee

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Rece meni cedo moje,koje zna spanski,da isto vazi i za uzvicne recenice- obrnuti uzvicnik- recenica-klasican uzvicnik.  bliss jeeee

To je naslov. Uzmi bilo koji članak pa vidi. Recimo ovaj: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=04&dd=03&nav_category=12&nav_id=422107

"Μακαριοι εστε οταν ονιδισωσιν υμας, και διωξωσι και ειποσι παν πονηρον ριμα καθ υμων ψευδομενοι ενεκεν εμου.Χαιρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος υμον πολυς εν τοις ουρανοις"!!

Подели на овим сајтовима

bravo Sandra

¡Gracias! bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

sandra  bliss jeeee 4chsmu1 4chsmu1 klapklap

Danke, danke. 4chsmu1  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Ja sam je prva vidjela    bliss jeeee Salim se, super je Sandra!!!

I onda Eva ispljunu jabuku....

i grijeh bi opran...

I onda zapravo smrti i nema...

i doje PRINC i ona postade nevjesta....

a patuljci? ne nisu mitarstva......

Први пут примећујем (захваљујући Тавити) ову везу (јабука, смрт, живот, женик и невеста) у "Снежани". Врло интересантно.

Подели на овим сајтовима

Ja sam je prva vidjela    bliss jeeee Salim se, super je Sandra!!!

I onda Eva ispljunu jabuku....

i grijeh bi opran...

I onda zapravo smrti i nema...

i doje PRINC i ona postade nevjesta....

a patuljci? ne nisu mitarstva......

Први пут примећујем (захваљујући Тавити) ову везу (јабука, смрт, живот, женик и невеста) у "Снежани". Врло интересантно.

ДА.. и свака се бајка зарвршава.. са живјели су срећно..али очима није видан тај остатак живота, и послије..постоји "Једно краљевство" ... и свака је била невјеста... Има доста тога у причама... што није испричано а може се видјети.. приче и јесу за то.. поред испричаног..да сам испричаш... и ставиш тачку гдје мислиш да треба

...

.

Подели на овим сајтовима

sandra...šta ti piše u potpisu  hvala

Блањени јесте јегда поносјат вам, и изженут, и рекут всјак зол глагол, лажушчи мене ради!! klapklap

То је мој животни  мото! 4chsmu1 4chsmu1 0104_cheesy

Па чекај, зар ти ниси богослов? 4chsmu1 Ја сам тако разумела..Значи ниси? Или још ниси полагао грчки, па у том зеки лежи грм? 4chsmu1   bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

sandra...šta ti piše u potpisu  hvala

Блањени јесте јегда поносјат вам, и изженут, и рекут всјак зол глагол, лажушчи мене ради!! 4chsmu1

То је мој животни  мото! :bla: 4chsmu1 0104_cheesy

Па чекај, зар ти ниси богослов? 4chsmu1 Ја сам тако разумела..Значи ниси? Или још ниси полагао грчки, па у том зеки лежи грм? 4chsmu1  bliss jeeee

bogoslov nisam... grčki sam učio godinu dana u privatnoj školi...znam sve da pročitam al sam zaribao sa prevodom... inače imam veze sa stranim jezicima....  klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...