Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Један младић није имао среће у Љубави. Увек је наилазио на девојке које нису праве. Једне је сматрао ружнима, друге глупима, треће - превртљивима. Одуставши да тражи идеалну, младић се одлучио да се за савет обрати неком мудрацу: -Видим, да је твоја невоља велика. Али реци ми како се односиш према својој мајци? Младић је био веома зачуђен. -Какве сад везе има моја мајка? Па, не знам ... Често ме гневи: својим глупим питањима, непотребном бригом, жалбама и молбама. Али могу да кажем да је волим. Старац је мало ћутао, климнуо главом и наставио: -Открићу ти једну важну тајну Љубави. Срећа постоји, и она се ствара у твом драгоценом срцу. А семе твог успеха у Љубави посадила је веома важна личност у твом животу. Твоја мама. И како се односиш према њој, тако ћеш се односити и према свим женама света. Јер мама је - прва Љубав, која те је примила у своје брижне руке. То је први лик жене. Ако будеш научио да волиш и поштујеш своју маму - научићеш да цениш и уважаваш све жене. И видећеш тада, да ће ти једном нека девојка која ти се свиђа одговорити на твоју пажњу нежним погледом, осмехом и лепом речју. Нећеш имати предрасуда у односу на жене. Видећеш их онаквим какве јесу. Наш однос према родитељима је - мерило наше среће. Младић се са захвалношћу поклонио мудром старцу. Али старац, му је дао још један савет. - И друго: тражи такву девојку, која ће волети и поштовати свог оца! http://manastirglogovac.blogspot.com/2013/01/blog-post_2361.html Dragana I., Таша, Иван 123 and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ovde nema šta da se doda...totalna istina... Sneza Dj., keka and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ovo sam želela da sviraju meni na venčanju ali nisu znali...ipak posvećujem je mom mužu koji za to dan danas nema pojma , pa ni sada...igra čovek meksiko na fejsu...eeeeeee...a ja ovde doživljavam emotivne brodolome... Срђан Ранђеловић, Ћириличар, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 ovo sam želela da sviraju meni na venčanju ali nisu znali...ipak posvećujem je mom mužu koji za to dan danas nema pojma , pa ni sada...igra čovek meksiko na fejsu...eeeeeee...a ja ovde doživljavam emotivne brodolome Пустите га нека игра .smesko. Најбитније је да је уз вас онда када зна да имате емотивни бродолом. .smesko. Често ми мушкарци не знамо да прочитамо и оно што је написано, а камо ли да читамо између редова .smesko. JESSY, Dragana I., zlata and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Пустите га нека игра .smesko. Најбитније је да је уз вас онда када зна да имате емотивни бродолом. .smesko. Често ми мушкарци не знамо да прочитамо и оно што је написано, а камо ли да читамо између редова .smesko. Srdjane,svaka ti cast! 138999 zlata, pink panter, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Srdjane,svaka ti cast! 138999 То сам по себи гледао, а верујем да је широко распрострањено међу мушким родом .smesko. JESSY, keka and pink panter је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Хм,ја моју кеву баш волим и поштујем,али и поред тога нисам приметио нежне погледе и благе речи од стране цура,негде грешим а?... .mislise. Иван ♪♫, Срђан Ранђеловић, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Хм,ја моју кеву баш волим и поштујем,али и поред тога нисам приметио нежне погледе и благе речи од стране цура,негде грешим а?... .mislise. Не грешите нигде, људи су мало другачији сада .smesko. Поштовање је данас код већине само реч и није им битно ништа осим материјалног .smesko. LjubavNada3 and Бојан Басарин је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ova pričica mi se sviđa! Zaista je u ljubavi mnogo bitno ono koliko i šta daješ! Ako ne predaš cijelog sebe, ne možeš ni očekivati da dobiješ bilo šta zauzvrat! I zato mi se mnogo sviđa ona od starca Porfirija "Nije važno da li te vole, važno je da ti voliš"! Срђан Ранђеловић, pink panter and keka је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Не грешите нигде, људи су мало другачији сада .smesko. Поштовање је данас код већине само реч и није им битно ништа осим материјалног .smesko. a i ljubav http://youtu.be/S88mPH_Mht8 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ova pričica mi se sviđa! Zaista je u ljubavi mnogo bitno ono koliko i šta daješ! Ako ne predaš cijelog sebe, ne možeš ni očekivati da dobiješ bilo šta zauzvrat! I zato mi se mnogo sviđa ona od starca Porfirija "Nije važno da li te vole, važno je da ti voliš"! Жалио се мени један друг да не може дуго да буде у вези. Сад ја њега испитујем, помислих да има неки проблем, али... На крају се испоставило да је он од девојака тражио да оне мењају оне ствари код њих, што се њему не допадају, а није желео да мења неке ствари код себе што се њима нису допадале. Наравоученије: љубав је и одрицање. .smesko. Селма and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 a i ljubav http://youtu.be/S88mPH_Mht8 Зато сам ја сам .smesko. Mилена КШ and LjubavNada3 је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 То сам по себи гледао, а верујем да је широко распрострањено међу мушким родом .smesko. Potpis ! Срђан Ранђеловић and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ova pričica mi se sviđa! Zaista je u ljubavi mnogo bitno ono koliko i šta daješ! Ako ne predaš cijelog sebe, ne možeš ni očekivati da dobiješ bilo šta zauzvrat! I zato mi se mnogo sviđa ona od starca Porfirija "Nije važno da li te vole, važno je da ti voliš"! uvek je vazno da volis "Važno je, možda, i to da znamo: čovek je željan tek ako želi. I ako sebe celog damo, tek tada i možemo biti celi... Mилена КШ, Биљана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 kad mislim na ljubav-meni je cilj da se osetim ispunjenom,da mi je lepo s voljenom osobom smatram da nije sve u fizickom kontaktu i izgledu nego vise duhovnom ako osetim nesto iskreno onda je to to u svom dnevniku na forumu sam malo o tome rekla (inace sam single lady ) nisam jos nasla srodnu dusu... Срђан Ранђеловић and keka је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука