Дејан Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Misliš? Hmmm... Mislim.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Са овим сам ја једном приликом имао проблем. Задесило се да сам на послу морао да виђам једну особу која је свима уносила немир. Не могу да кажем да је она лоша, некоме је сигурно добра, али већина људи није волела да буде у њеној близини, а међу њима сам био и ја. Нисам желео да је увредим и да јој кажем оно што сви мисле, радио сам свој посао и само на њега сам се концентрисао, али је у мени био велики немир. Ја сам за 7 дана, колико сам морао да будем близу ње, изгубио 5 килограма, па и данас имам проблем са десним бубрегом због тога. Унутрашња маст ми се истрошила од нервозе и десни бубрег ми је спуштен за 6 центиметра. joj mukice bas smo u slicnoj situation... Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Ја сам се доста често сусретао са људима који су се извињавали само онда када им је нешто требало од мене. Опет, срећа је што ја нисам злопамтило. ...ili kad im treba nešto pa su kao fini prema tebi... to je bezveze, ne znam šta da mislim, obično ukažem uobičajenu uljudnost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 joj mukice bas smo u slicnoj situation... Жао ми је што то чујем. ...ili kad im treba nešto pa su kao fini prema tebi... to je bezveze, ne znam šta da mislim, obično ukažem uobičajenu uljudnost Ја сам у тој фирми, што сам малопре споменуо, био заменик шефа, па сам имао баш пуно таквих који су фини јер им требам. Ја сам се само смешкао и климао главом Свакако је све зависило од главног шефа Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 па сам имао баш пуно таквих који су фини јер им требам to je svuda tako,bez izuzetka. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука