Jump to content

Ambasador Nemacke: Srbija ce priznati Kosovo

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

• 4 months later...

u vremenu koje dolazi Srbija ce priznati KiM... ne znam kome to moze da bude nejasno... Priznace i Vojvodinu a verovatno ce i nas (Nis) da priznaju bugarima... realno Beograd je previse poceo da nas za***ava ovde na jugu...

Verovatno niste upoznati ali u Nisu je   toku centralizacija tj, prebacivanje svih vaznih organa  i administracije  u BG. Al posle kad bugari dodju po svoje mi cemo opet da se deremo kako su nem opet neki drugi krivi... mi jadni ovako savrseni a svi su protiv nas... 

Sami smo krivi za sve sto nam se desava i zato nista bolje ni ne zasluzujemo.

Izvinjavam se sto budim staru temu, ali moram da dodam nesto na ovu pricu o otceplljenju Nisavskog dela srbije... Pogledajte najnoviju vest

http://www.danas.rs/danasrs/kultura/ministarstvo_kulture_protiv_dzeza_u_nisu.11.html?news_id=262056

A onda pogledajte prvi komentar... a vi mi ne verujete da ce posle vojvodine Nis da bude sledeci i to pre sandzaka. Al za to nece da bude kriv nikakav zapad niti "mocnici" nego nasi alamani u bg foteljama... narodu je vise svega dosta... u Nisu sad vise mozes da cujes pljuvanje po BG-u nego po pristini ili SAD... zna se ko je glavni negativac

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Овог "амбасадора" треба протерати из Србије, па нека говори тамо по Немачкој да ће Србија признати КиМ.

Xaxaxaxaxax ...

Па ми смо неспособни да ''протерамо аутобус овуда'' ... Што се тиче протеривања ..једино смо способни за ''оно'' везано за велику нужду ...

Чабар ... 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

To bi nam bio samo auto-gol i jako, jako glup potez.

О томе и причамо- свјесни смо своје немоћи, али не морамо баш све да урадимо шта од нас затаже. Поготово не ово.

Али, нажалост, можда сам то и раније написао, али ја имам информације од другара новинара да ће Србија да призна столицу у УН Косову, а за потписивање овог споразума ми је рекао још у јануару. Превилики је притисак, а они баш воле фотеље(уосталом као и сви политичари у Србији, који свашта причају док не дођу на власт, а онда окрену причу за 360 степени). Него, баш ме занима шта ће тад да кажу и са чиме ће да замајавају народ- геј парада није више толико "примамљива", тако да ће вјероватно да ухапсе Шарића или ко зна шта ће да буде.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

mislis za 180 stepeni

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...